copkillah Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Navodno smo zainteresovani za Paquetu iz Olimpik Liona. 6
Jean-Luc Picard Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 trebalo mi je malo vremena...ali dobra fora
John Coltrane Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Paketa za 37mil£ je odlična kupovina, naravno ako se realizuje. Isak perspektivan ali mislim da Baski koriste činjenicu da Njuku drže Arapi koji još nisu napravili neku transfer bombu ovog leta (bez terorističkih aluzija, molim). Mi sa Entonijem možemo ići i preko ovih 80mil£, ne bi me čudilo da pazare Gakpoa iz PSV obzirom sa je FDJ 100 dana patnje verovatno, napokon, off.
Profesionalac Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 4 hours ago, goofs said: Njuka ispljunula 70 milka cokolada za neko svedsko dete iz Real Sosijedada Isak ti je Sadiq, bez problema u artikulaciji, za bogate Verovatno je prepumpana cena, ali kad si neograničenog budžeta, ovo dođe low risk, high reward situacija. 1
Bandito Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Ne samo što Bruno preporučuje svog najboljeg drugara Paquetu, već je ovaj svako malo dolazio kod njega u Newcastle i čak je uslikan kako igra fudbal s njim noseći dres NUFC. To je baš poruka jbg. Iskreno, razumeo bih da ode u Arsenal ali ne i West Ham. A što se Isaka tiče, stavio sam portiklu koliko balavim.
John Coltrane Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 34 minutes ago, Bogotac said: Celzi stvarno hoce kapitena,sampanjac spreman. Nisam baš siguran koliko je to dobro, pogotovu sa odlaskom Baija, kakav god da je neka ga za rotaciju. Pre bih se rešio Lindelofa. Osim ako ETH ne planira da proda Megvajera i dovede novog DC.
SmudgeYorkshire Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 A mašala, svarno 100 miliona. Kad smo kod pojačanja iz Holandije, Sinistera večeras postigao prvi gol za Lids:
John Coltrane Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 15 minutes ago, 189- said: Omanuo si, ovo je official nalog
SmudgeYorkshire Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Evo ga, i David Ornstein potvrdio da su pregovori blizu kraja: "Antony’s representatives are in London looking to complete a move to Old Trafford where the attacker would join ex-boss Ten Hag and former Ajax team-mate Lisandro Martinez. "The two clubs have discussed a fee higher than the €80million initially offered, some sources placing the figure at €94m, but Ajax have reportedly set an asking price of €100m for the player."
John Coltrane Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 PSV ne ide u LŠ, mogli smo povijati i Gakpa
189- Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 zreb cipiripi kupa Leicester City vs Newport County West Ham United vs Blackburn Rovers Wolves vs Leeds United Nottingham Forest vs Tottenham Manchester United vs Aston Villa Bournemouth vs Everton Liverpool vs Derby County Burnley vs Crawley Bristol City vs Lincoln City Manchester City vs Chelsea Stevenage vs Charlton MK Dons vs Morecambe Newcastle vs Crystal Palace Southampton vs Sheffield Wednesday Arsenal vs Brighton Brentford vs Gillingham
Recommended Posts