Ted Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 6 minutes ago, harper said: Pravnicka duhovitost = contradictio in adiecto. čisto pravno, nemamo nikakav dokaz da nisi umro od smeha kad si pročatio. ili ti se barem nasmešio brk znam, znam, odlazim....ne moraš da odgovaraš 1
renne Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 3 hours ago, Nikodije said: moderacijo, ako otvorim fmp topik hoce li ostati ovde medj regularnim kosarkaskim topicima ili ga bacate na deponiju? ima smisla da se otvori - ambiciozan klub, igrace ligu sampiona, doveli djenku, atraktivna kosarka, dobar trener... Kad može radnički, i dinamo, što da ne može i fmp
FPLS Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Holins ode u Makabi. Toliko o cuvenom iskoraku, Volters i Holins vec bivsi, a verovatno i Kalinic. Sad je jasnije i zasto Radonjic odugovlaci, nisam vise uopste siguran da ce ostati. 1
Nikodije Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 raspad zvezde s05e34. i fmp je jaci, potpisali djenku 1
hrkljush boys_2 Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Jebiga, baš šteta za Holija, a ako ode i Kalina, do moga onda. 1
harper lee Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Steta za Holinsa, za takav cheat-code u odbrani tesko da cemo naci adekvatnu zamenu. 4
Arthur Kirkland Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Radonjic se sa pravom predomislja, izgleda da je stvarno frka sto se novca tice u klubu. Ocekivao se njegov potpis odmah posle KLS. Verovatno se ceka sta ce biti sa Kalinom
April Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Fmp mora da ima svoj topik, vreme je.Da li bi sad bio ljubazan da otvoriš topik ili ćeš i dalje da pregovaraš sa moderacijom?
assignment Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 3 hours ago, FPLS said: Holins ode u Makabi. Toliko o cuvenom iskoraku, Volters i Holins vec bivsi, a verovatno i Kalinic. Sad je jasnije i zasto Radonjic odugovlaci, nisam vise uopste siguran da ce ostati. Svi odugovlače, i sam Čović kaže šta mi ovo treba, i još doda nešto sa zdravljem...
Ros Posted June 25, 2022 Author Posted June 25, 2022 2 hours ago, Arthur Kirkland said: Radonjic se sa pravom predomislja, izgleda da je stvarno frka sto se novca tice u klubu. Ocekivao se njegov potpis odmah posle KLS. Verovatno se ceka sta ce biti sa Kalinom naravno da je frka oko novca. odakle novac kosarkaskim klubovima koji su u drzavnim rukama?
Ros Posted June 26, 2022 Author Posted June 26, 2022 44 minutes ago, assignment said: Izgleda da Davidovac ide u Bajern... ne mora da znaci. to novinari sklapaju pricu
Recommended Posts