hrkljush boys_2 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Koliko ja znam svaki faul, bez obzira na intenzitet je nesportski ukoliko se napravi dok vrijeme stoji, tako da je ono trebalo da bude nesportski jer lopta još nije bila ubacena. 3 1
Joe D Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 gledali ste svi finale aba i faul lazica, ono je nesportska sko se svira faul. a trebalo je da se svira. za faul nad preprlicem mi pa nije jasno sta se kuka, ispao je lazarevic glup tu. 1
Drako Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Da, to sam onako iznerviran potpuno zaboravio, cini mi se da je Lazic nad Panterom tako dobio nesportski faul?
hrkljush boys_2 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Lazarevic nije ispao glup, išao je na običan faul, ona 3 idiota su iskopali nekako 3 bacanja. Debilno. O farsi oko pregledavanje zadnjeg auta nemam riječi. 8
Dankan Ajdaho Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 54 minutes ago, Drako said: Zadnji napad Valensije (preuzeto sa drugog foruma) 3
kralj Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Meni deluje da je to što izgleda kao Nedarin napredak prevashodno posledica lošeg šuta. On kad ubacuje, uzima da divlja i tada prilično zapostavlja prodor kojim ekipi uglavnom više doprinosi. Plus sam zaboravio od silnog pripaljivanja kroz karijeru da dečko ima sasvim fin pregled igre i smisao za dobar pas. Naravno, ništa to kod njega nije konzistentno, ali je dovoljno da u ovim hrljkuš utakmicama obezbedi sigurne poene. Drugo, psihološki izgleda mnogo više fajterski nego ranije, ali u toj kategoriji šnjur nosi Filip. Tačno je dovoljno dve odbrane na prođu i vidiš da je stari Fiko ostao u ludnici a mister Hajd došao na utakmicu da pravi sranja. Naravno, rano je za bilo kakve NBA projekcije glede Filipa. Za onaj pokušaj pomaganja na +9 i ostavljanja čoveka samog u korneru (koji daje na sve to simboličnu bugarku), dobio bi deportaciju iz Amerike.
hrkljush boys_2 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ovo se ubilo za Shaqtin, a fool.
simple red white Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Čini mi se da Ilić ima izuzetno duge ruke, ovo sinoć će mu samo biti buster da još više radi. Čini mi se da je ono pomaganje Petruševa usledilo kada je Nedara unezvereno (još par puta je to učinio u tekmi i uvek smo ostavili viška na spoljnjim pozicijama) i Filip je prišao da preuzme visokog igrača koji je prethodnom igrom dva na dva ostao na Nedoviću ali Neda nije pri tom otišao u korner. Tako da mi se više čini kao greška Nedovića a ne Filipa. 1
Zli Gli Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 31 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ovo se ubilo za Shaqtin, a fool. Ma kakvi, oni toliko koracaju i nose loptu da debeli ovo ne bi ni primetio
Joe D Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 istom liku su svirali korake dva minuta ranije koje su mogli mirne duse da precute, i niko zivi ne bi ni primetio 1
Hroničar Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 16 minutes ago, Joe D said: istom liku su svirali korake dva minuta ranije koje su mogli mirne duse da precute, i niko zivi ne bi ni primetio Koraci su bili kao kuca.
Joe D Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 2 minutes ago, Hroničar said: Koraci su bili kao kuca. bili su koraci naravno, ali ako neko hoce da te pokrade, koraci su u polasku su najlaksa stvar da se previdi. 2
Micko8 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Zeljka Pantica mnogo pogodio nekvalitet kosarke i poziva Dubljevica da napusti kosarku i da se bavi necim drugim 6
Ros Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 5 hours ago, Drako said: Zadnji napad Valensije (preuzeto sa drugog foruma) sta vidimo ovde?
Recommended Posts