Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

4 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Dusko madjija na 8:2, bog

Kako dva?

• Replies 10.7k
  • Views 705.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jedna od najružnijih utakmica koje sam gledao u životu.

Ivanović mora malo Nedovića da smiri, u poslednjoj četvrtini je bukvalno silovao 9 od 10 napada kada ga je izbacio. Ne samo da crkne pa nema snage, već i ako ima neko u bilo kakvom ritmu, iz njega će izaći jer niko ne takne loptu. Nije ni čudo što mu je procenat šuta takav kakav je kada uglavnom šutira u poslednjih par sekundi trojke bacajući se u nazad od odbrane i slično.

Sudije su očajne, jedno vreme sam imao utisak da ne možemo da odbranimo napad a da nam ne sviraju faul. 

Ova ekipa Valensije klasična divljačka, užasni su. 

1 minute ago, Hele said:

Kako dva?

Barsa i Milano, s tim sto su nam protiv Barse oteli pobedu.

Ako ovo nije 'lepa underdog priča' onda ne znam šta jeste... 

Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo.

Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke.

Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo.

Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke.

Ej brišite postove pliz

Nek brišu i inicijalni. Čuj Nedović isporučio, a Petrušev druga osovina. 

• Popular Post

Nedovic posvetio pobedu decacima koji su danas ranjeni na Kosovu. Svaka cast.

3 minutes ago, Gale said:

Reko si

Sledeću Topić u ulozi Rebe bebe ,taman da starac Fočo odmori malo neki minut.
Biće pakleno protiv Reala ,to će tek biti neprijateljska atmosfera. Ekipa će igrati još bolje kod kuće i ovako osakaćena.
Moramo da verujemo ,ionako gubimo samo posle kradje neke .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Dobiti ista na strani, bez organizatora igre je veliki podvig. 

Gospodin Dusko Ivanovic najlepsi dugokosi covek na svetu.

*ćelavi dugokosi

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.