MiddleClass Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ruzna utakmica i milion gresaka na obje strane, ali... Bravo Zvezdo! 4
Moća Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 5 minutes ago, Hele said: *ćelavi dugokosi Celav sa dugacku kosu.
pantelia Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ja za sad imam ucinak 1-2, pobedu nad Zalgirisom i poraze od Armanija i Barse. Idem i na sledece 2, ako ne dobijemo bar jednu to je to od mene 2
Dankan Ajdaho Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 27 minutes ago, Heaviside said: Svaka čast na pobedi i Petruševu na sjajnoj partiji, ali bili smo očekivano loši. Ovo što je danas odigrala Valensija je dno dna, možda jednom ili dva puta po sezoni da ti se desi da naletiš na takvog protivnika. Vrlo teško ćemo imati pristojan skor u januaru. Valensija jeste bila loša, ali je dobar deo te lošosti™ rezultat naše igre. Decenijama stara poslovica kaže protivnik igra onoliko koliko mu dozvoliš. A mi smo u destrukciji tuđe igre poprilično dobri.
elementary Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Uz sve ove povrede Mitrović ništa nije igrao danas ,bukvalno još jedan igrač manje .Sledeću će morati Kuzmara ,bar da napravi neki faul.Ivanović se oporavlja polako ,Vildoza isto ,samo nekako da preživimo sledeće dve nedelje ,ključne su Od sledeće 3 utakmice dovoljna je pobeda protiv Reala i naravno u Litvaniji ,više ne mora .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
elementary Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 ipak Topić u Fmp-uSredio Brojiloga Kampaca za Real .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
levi Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 mogli su da sačekaju dedlajn u Aba ligi da ga pošalju, dok traje ova oskudacija sa bekovima a značilo bi mu samo i da trenira sa Duškom i Kampazom 1
assignment Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Kada smo zadnji put posle prvog dela i 17 utakmica bili preko 50%? Jedino se sećam u godini kada smo bili u top 8....
Popular Post Hroničar Posted January 6, 2023 Popular Post Posted January 6, 2023 Ovo sto je Dusko Ivanovic uradio sa ovom ekipom Zvezde je neverovatan podvig, ovo je cudo. Od kada je dosao, ni na jednoj konferenciji nije pomenuo povredjene igrace, covek igra sa onim sto ima u datom trenutku, a nema neki veliki izbor obzirom na povredjene igrace. Iskreno, kad je dosao, potajno sam se nadao da moze da bude nesto pozitivno, ali ovo je iznad svih ocekivanja...Samo da izdrzimo dok nam se ne vrate povredjeni igraci. 9 1
levi Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 videlo se koliko je Facu smoren večeras, koliko je protiv Olimpiakosa skakao iza klupe, a večeras presedeo s prekrštenim rukama
Dankan Ajdaho Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ovo je bilo doslovno ceđenje suve drenovine.. Sa pozicije 1 užasan učinak Markovića, Nedović tek nešto malo bolji.. Sa dva Lazić standardan Na tri smo bili dobri, Dobrić i Holand su isporučili što treba, bolje no što sam se nadao.. Na četri Bentil standardno osrednji do loš, Lazarević još jedna Lazarevićevska partija, plus je bocnuo trojku. Pojavio se i Nježni Dalibor, odradio što mu je rečeno, ja zadovoljan. Na pet Luka ponovo u baba modu, zato je Petrušev porobio. Šteta što makar jedna trojka nije ušla, nije ni na prošloj, da li je do umora ili nečeg drugog, nadam se da će mu krenuti i šut spolja, mnogo bi i njemu i timu značilo to širenje. Duško je odlično skautirao Valensiju, ubili smo im udarne igle, imali smo sreću sa Klaverom, Džons očito nije bio spreman, sve u svemu, sreća prati hrabre.
Recommended Posts