Hele Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 4 minutes ago, Arthur Kirkland said: Dusko madjija na 8:2, bog Kako dva?
Mil@n Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Jedna od najružnijih utakmica koje sam gledao u životu. Ivanović mora malo Nedovića da smiri, u poslednjoj četvrtini je bukvalno silovao 9 od 10 napada kada ga je izbacio. Ne samo da crkne pa nema snage, već i ako ima neko u bilo kakvom ritmu, iz njega će izaći jer niko ne takne loptu. Nije ni čudo što mu je procenat šuta takav kakav je kada uglavnom šutira u poslednjih par sekundi trojke bacajući se u nazad od odbrane i slično. Sudije su očajne, jedno vreme sam imao utisak da ne možemo da odbranimo napad a da nam ne sviraju faul. Ova ekipa Valensije klasična divljačka, užasni su. 1
Arthur Kirkland Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 1 minute ago, Hele said: Kako dva? Barsa i Milano, s tim sto su nam protiv Barse oteli pobedu. 1
Gale Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ako ovo nije 'lepa underdog priča' onda ne znam šta jeste... Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo. Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke. 9
Gale Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ako ovo nije 'lepa underdog priča' onda ne znam šta jeste... Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo. Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke. 1 1
Gale Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ako ovo nije 'lepa underdog priča' onda ne znam šta jeste... Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo. Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke. 1
Gale Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ako ovo nije 'lepa underdog priča' onda ne znam šta jeste... Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo. Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke. 1
kralj Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Nek brišu i inicijalni. Čuj Nedović isporučio, a Petrušev druga osovina. 4
Popular Post pantelia Posted January 6, 2023 Popular Post Posted January 6, 2023 Nedovic posvetio pobedu decacima koji su danas ranjeni na Kosovu. Svaka cast. 9 1
Hele Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 3 minutes ago, Gale said: Ako ovo nije 'lepa underdog priča' onda ne znam šta jeste... Što se mene tiče, raspad Zvezde u 2/2 je očekivan, prosto je to, sada i bez Vildoze, baš ograničen sastav. Ali Nedović je isporučio svoje, svaka mu čast zaista, a Petrušev ispade druga osovina. I Valensija se lepo raspala, iako je imala 'vjetar u leđa' tu i tamo. Svaka pobeda u ovom sastavu je premija i direktan odraz Ivanovićevog karaktera i struke. Reko si 2
elementary Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Sledeću Topić u ulozi Rebe bebe ,taman da starac Fočo odmori malo neki minut.Biće pakleno protiv Reala ,to će tek biti neprijateljska atmosfera. Ekipa će igrati još bolje kod kuće i ovako osakaćena.Moramo da verujemo ,ionako gubimo samo posle kradje neke .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Micko8 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Dobiti ista na strani, bez organizatora igre je veliki podvig. 4
Moća Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Gospodin Dusko Ivanovic najlepsi dugokosi covek na svetu. 2 2 1
Recommended Posts