Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted

Sreo sam prije par sedmica bivšeg kapitena što radi u Igokei, pitao ga za Ilića, kaže "gotovo je to nego nije trebalo tako da iscuri napolje onako na divlje" :D

• Haha 1
Posted

Mozzart objavio da je Vladimir Jovanović novi trener Zvezde.

• -1 1
Posted

Vladimir Jovanović zvanično

• +1 2
Posted

Jedino ako je on jedan od najtalentavanijih,mrs covicu,sedni sam na klupu 

Obrisace patos sa njim Zoc,umalo sa Cibonom nije ispao

Posted
5 minutes ago, Bogotac said:

Jedino ako je on jedan od najtalentavanijih,mrs covicu,sedni sam na klupu 

Obrisace patos sa njim Zoc,umalo sa Cibonom nije ispao

a kao zoc ne bi obrisao patos nekim drugim trenerom kome je jedan od glavnih igraca nedovic?

hocu da kazem da je od potpisivanja nedovica jasno da mi necemo biti konkurentni partizanu.

• +1 2
  • Haha 1
  • -1 2
Posted (edited)

voli nebojsa na svakih 5 godina da promovise nekog pocetnika. 2012. milivoja, to je bila komedija, odmah ga smenio, 2017 alimpije, cak i nije bilo tako lose.  nebojsa mu uvalio kitu od krs tima koji je selektirao, a ovaj je realno izvukao maksimum i kasnije je dokazao da je dobar trener. skolovanje robije u areni dugo ce se pamtiti. i evo 2022 novi izdanak kosarkaske akademije iz zeleznika seda na klupu. generalni menadzer i predsednik kosarkaskih operacija covic krenuo je u shopping spree, pozelimo novom treneru puno srece u takvim okolnostima, sa timom koji ce biti selektiran zbrda zdola.

Edited by Nikodije
Posted

Videh sada da je Jovanović iz Mladenovca.
Alimpijević je iz Lazarevca.

Znači, Alimpije (Cipi) v2.0 po svim parametrima.

Posted

Pretera ga sada, Nedovic i Hasan uopste nisu losa pojacanja. Partizan je doveo Danila Andjusica jbt.

Bio je i Vlada Vukoicic inicijalno u Zvezdi, pa brzo smenjen i od tada mu se gubi trag. Isto Zeleznikova skola.

• +1 4
Posted
1 minute ago, goofs said:

Pretera ga sada, Nedovic i Hasan uopste nisu losa pojacanja. Partizan je doveo Danila Andjusica jbt.

Bio je i Vlada Vukoicic inicijalno u Zvezdi, pa brzo smenjen i od tada mu se gubi trag. Isto Zeleznikova skola.

Pojačano se pljuje po Nedoviću, a nije mi baš jasno zašto. Biće dosta pranja od toga kada počne sezona, samo ako ostane zdrav.

• +1 2
Posted
Just now, *edited by mod said:

samo ako ostane zdrav.

Posted

vlada je kao defanzivno orijentisan trener, a ovaj mu dovodi defanzivnu rupu kao prvu violinu. eto prva nelogicnost. a bice jos siguran sam

Posted
17 minutes ago, nenad said:

a kao zoc ne bi obrisao patos nekim drugim trenerom kome je jedan od glavnih igraca nedovic?

hocu da kazem da je od potpisivanja nedovica jasno da mi necemo biti konkurentni partizanu.

Sta ti je ucinio Nedovic da je njegov potpis tebi potvrdio da necemo biti konkurenti partizanu? A da je samo do trenera veliki Zoc je trebao da pocisti Radonjica ali nije...

A i kod Radonjica nisam primetio neko trenersko napredovanje. Ja sam kao navijac zahvalan za njegov rad, ali nije ni Ra neki mag ...

Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Pojačano se pljuje po Nedoviću, a nije mi baš jasno zašto. Biće dosta pranja od toga kada počne sezona, samo ako ostane zdrav.

Znam ja zašto, jer ljudi blage veze sa realnošću nemaju, a ni sa košarkom, uopšteno.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...