Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

Dobric:unsure:

• Replies 10.7k
  • Views 705.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

:vesala:

šta je ovo bilo u posednjem minutu :D šta je sve moralo da se desi da bi ova ekipa pobedila nekoga

Kakva završnica :lolol:

Uloga Dobrića i minutaža Ivanovića su legle na svoje mesto povratkom Nedovića. Posebno raduje što se desilo ovo drugo i pored loše partije Markovića.

kakav festival gluposti :) kakve sekvence, kakve bravure :D

Cestitke na pobedi!

• Author

tri igrača sa negativnim PIR-om :D

0 minuta Lazica i Ivanovica u drugom poluvremenu odlucili utakmicu, iako su se Dobric, Markovic i jebeni Sreten Radovic ozbiljno trudili da nas upropaste.

Jebo te, glava me je zabolela.

Hahaha kakva utakmica

Ma ovo je skroz gotivan tim jebeš mi sve. Ovoliko smeha i zabave nema nigde drugde

Dva puta Trinkijeri zove tajm aut i oba puta se odbranimo i damo koš u sledećem napadu. Igrač mu ulazi i pravi faul u bonusu i sassiječe ih.

Koliko precenjen lik.

Jbg, napraviš tim od harlekina i klovnova, mora da bude zezanje. Dobro da nije nastupila i žena s bradom.

1 minute ago, Nikodije said:

Hahaha kakva utakmica

Ma ovo je skroz gotivan tim jebeš mi sve. Ovoliko smeha i zabave nema nigde drugde

Još Nedović kada se vrati u kondiciju i opusti se...ihaaj. Šteta što Radulja nije par godina mlađi, savršeno bi se uklopio.

Just now, kralj said:

Jbg, napraviš tim od harlekina i klovnova, mora da bude zezanje. Dobro da nije nastupila i žena s bradom.

Misliš Braduljica?

Vidim ja da ce Bentil i Martin morati da peglaju po 35 minuta kad budu vazne utakmice, iako je Petrusev veceras konacno pokazao znake zivota. Bentil je faca samo takva, on i ludi Vildoza su mi favoriti u ovom timu.

Jesam li vec rekao (jedno sto puta) da je Dobric glup k'o kurac? Ako nisam, evo - Dobric je glup k'o kurac.

Koliko god da Nedovic nervira i igrom povremeno i povredama kao na traci, stvarno je lepo gledati ga kako igra. Kao da je non-stop na oprugama.

7 minutes ago, Nikodije said:

Hahaha kakva utakmica

Ima na spratu iznad :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.