levi Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 šta je ovo bilo u posednjem minutu šta je sve moralo da se desi da bi ova ekipa pobedila nekoga
Heaviside Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Kakva završnica Uloga Dobrića i minutaža Ivanovića su legle na svoje mesto povratkom Nedovića. Posebno raduje što se desilo ovo drugo i pored loše partije Markovića. 2
1n54jd3r Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 kakav festival gluposti kakve sekvence, kakve bravure Cestitke na pobedi! 2
harper lee Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 0 minuta Lazica i Ivanovica u drugom poluvremenu odlucili utakmicu, iako su se Dobric, Markovic i jebeni Sreten Radovic ozbiljno trudili da nas upropaste. Jebo te, glava me je zabolela. 3
Nikodije Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Hahaha kakva utakmica Ma ovo je skroz gotivan tim jebeš mi sve. Ovoliko smeha i zabave nema nigde drugde 1 2
nautilus Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Dva puta Trinkijeri zove tajm aut i oba puta se odbranimo i damo koš u sledećem napadu. Igrač mu ulazi i pravi faul u bonusu i sassiječe ih. Koliko precenjen lik. 1
kralj Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Jbg, napraviš tim od harlekina i klovnova, mora da bude zezanje. Dobro da nije nastupila i žena s bradom. 2
Heaviside Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 1 minute ago, Nikodije said: Hahaha kakva utakmica Ma ovo je skroz gotivan tim jebeš mi sve. Ovoliko smeha i zabave nema nigde drugde Još Nedović kada se vrati u kondiciju i opusti se...ihaaj. Šteta što Radulja nije par godina mlađi, savršeno bi se uklopio.
Wilde Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Just now, kralj said: Jbg, napraviš tim od harlekina i klovnova, mora da bude zezanje. Dobro da nije nastupila i žena s bradom. Misliš Braduljica? 1
harper lee Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Vidim ja da ce Bentil i Martin morati da peglaju po 35 minuta kad budu vazne utakmice, iako je Petrusev veceras konacno pokazao znake zivota. Bentil je faca samo takva, on i ludi Vildoza su mi favoriti u ovom timu. Jesam li vec rekao (jedno sto puta) da je Dobric glup k'o kurac? Ako nisam, evo - Dobric je glup k'o kurac. Koliko god da Nedovic nervira i igrom povremeno i povredama kao na traci, stvarno je lepo gledati ga kako igra. Kao da je non-stop na oprugama. 3
Ratamahatta Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 7 minutes ago, Nikodije said: Hahaha kakva utakmica Ma ovo je skroz gotivan tim jebeš mi sve. Ovoliko smeha i zabave nema nigde drugde Ima na spratu iznad 1
Recommended Posts