elementary Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Holand je ludak uz to je očajan u odbrani.Imace on dobrih partija ali i praviće i dosta sranja. Bentil i Martin ok ali Holand je visak i mislim da smo se tu najviše zeznuli. Mada uvek ima to "Silbovanje"Topić je bombona i biće uživanje gledati ga . Posle dužeg vremena mlad igrač .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Micko8 Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Topic je mnogo bolje izgledao na terenu od Ivanovica. Siguran je sa loptom u rukama i uvek postoji neka ideja kada je on dribla. 1
Joe D Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 taman posla da nije izgledao bolje od ivanovica, odmah da se ispise sa kosarke
Hroničar Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Sta znam, meni je Holand veceras izgledao solidno, pogotovu je u odbrani bio dobar. Stoji da ekipa MZT-a nije merilo, videcemo protiv jacih i ozbiljnijih ekipa. Nisam siguran koliko je ljudi sa ovog foruma pratilo njegove igre prosle godine u Bursi. Odlican je bio, pogotovu u zavrsnici Evrokupa. Vidim da je vecina razocarana njegovim dolaskom, ja ne delim to misljenje. 1
Dankan Ajdaho Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 3 hours ago, fandorin said: Večeras bez Dobrića, Nedovića, Raduljice i Petruševa. Nigde nisam video nikakvu objavu da je Petrušev povređen, a nema ga u 12 već treću utakmicu. Prilično je očigledno da je Raduljica doveden umesto njega. 2
*edited by mod Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Prilično je očigledno da je Raduljica doveden umesto njega. Auuuu pa u kolikom kurcu onda može da bude kada je Raduljica upgrade u odnosu na njega? Verovatno se nadaju da će Raduljica da pokrije dok se Petrušev ne dozove pameti i formi. Stvarno šteta za njega jer je u nekom trenutku delovalo da imamo igrača za narednih nekoliko takmičenja u reprezentaciji. Sada mi deluje da je ufiksirao taj NBA koji se nije desio kada je on zamislio, pa onda i loš izbor sa Efesom i eto ga u dubokom kanalu.
Dankan Ajdaho Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 (edited) Neki problem očito postoji, prošle pripreme, igrao je nešto sitno na jednoj ili dve tekme valjda, danas van 12. Jedino što ima ikakvog smisla u vezi dovođenja Raduljice je ako se na njega uopšte ne računa, s obzirom da je obojici forte napad dok odbranu skoro da i ne igraju. Edited October 1, 2022 by Dankan Ajdaho
FPLS Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Povredjen je bio Petrusev, valjda neki problem sa ledjima. Rece Jovanovic da je tek poceo da trenira i da ce od sledece utakmice konkurisati za sastav. Ali Nedovic je fenomen, pre 10-15 dana je izjavio da ce biti 300% fit za Mzt, ispostavilo se da jos nije poceo da radi sa ekipom, a prognoze se "menjaju iz dana u dan". Ko zna kad ce taj zaigrati, a i kad zaigra, koliko ce to potrajati. 1
Dankan Ajdaho Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 To je bilo jasno od prve sekunda kada je potpisan. 1
Ćenta Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Konačno večeras malo i novi dah EL na ovu novu ekipu, pa da vidimo kako će se umjeti snaći protiv najjačeg protivnika! Poraz neće biti strašno bolan ako ne bude neki potpuni odron i nešto slično prijateljskoj sa OLY.
Nikodije Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Jel igra Radulja ili mu treba još vremena da uđe u formu?
Ratamahatta Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 On 1.10.2022. at 23:22, *edited by mod said: Sada mi deluje da je ufiksirao taj NBA koji se nije desio kada je on zamislio, pa onda i loš izbor sa Betisom Efesom i eto ga visoki Rade Zagorac 1
assignment Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Znaci Kuzmić nam se opet umuvao u roster... A ovi slepci na EL prenosu predstavljaju Ivanovića kao key player
elementary Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Odracemo ih Gledao Arenu malopre ,Adams dobio silne pohvale od starog vuka .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts