Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

Javlja mi se klinac iz Kine i hvali se da je postao jedan od trenera juniora nekog ozbiljnog kineskog kluba.

Ne shvatam ja to nešto ozbiljno, kad šalje mi sliku - vidi ko nam je došao za glavnog trenera u klubu!

88lshjd.jpg

• Replies 10.7k
  • Views 705.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Znači Raduljica je novi Keselj. Igraće u kls i kada su ostali povređeni.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Opušteno: rotiramo 4 centra po 10 minuta da sačuvamo živinu[emoji769], jedan pauzira pa onda sledeću uskoči u rotaciju a pauzira jedan od ona 4 zbog još jače živine. Svako igra 4 utakmice a petu pauzira. Ako energetski padnu, uvek možemo da dovedemo Štimeta u polusezoni.

Je l' kineska ili filipinska liga ima ta neka sumanuta pravila za strance na parketu? Tipa ne smeju 2 razlicita da igraju u istoj cetvrtini ili tako nesto? 

Pricao neko u Sestoj Licnoj, mislim Toroman 

Stranci će biti predmet istrage.

Edited by BWA

• Popular Post

Kakvi su ovo jebeni momenti, oni imaju "ideologiju", "nece praviti probleme", oni su uveli pravilo koga klub sme i ne sme da dovodi. Kakvo zlo

edit - nije da mi nije poznat modus operandi od ranije, samo se svaki put iznova najezim kada ovako nesto vidim

Edited by lord_s

Kolika agresija u tekstu :D 

Nije ni pocelo a vec lete case opet :ziga:

Nista od trijumfalnog povratka Dangubica :cry:

32 minutes ago, Plajvi said:

Je l' kineska ili filipinska liga ima ta neka sumanuta pravila za strance na parketu? Tipa ne smeju 2 razlicita da igraju u istoj cetvrtini ili tako nesto? 

Pricao neko u Sestoj Licnoj, mislim Toroman 

Kod Kineza valjda jedan stranac moze(mogao je?) da bude u igri u 1. i 4. cetvrtini, a dvojica u srednjim periodima.

Filipinci su imali neka visinska ogranicenja. Tipa moze stranac al do dva metra, a poslednjih recimo 6 ekipa moze da dovede i igraca preko te visine. Mada oni imaju neku gomilu takmicenja, mislim da je to pravilo vazilo u jednom, u drugom su mogli da igraju samo domaci, a u trecem je bilo sve normalno. 

Možda su se dogovorili da Radule igra samo ABA ligu, gde gospoda građevinski pregaoci zvanično ne dolaze :fantom:

@Ros uhvatio ćoki etičku skauting službu na spavanju, taman između formiranja ekipe i sezonske doselekcije

Edited by Profesionalac

:gospode:

• Author
21 minutes ago, Profesionalac said:

Možda su se dogovorili da Radule igra samo ABA ligu, gde gospoda građevinski pregaoci zvanično ne dolaze :fantom:

@Ros uhvatio ćoki etičku skauting službu na spavanju, taman između formiranja ekipe i sezonske doselekcije

ljukav malji coki

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.