levi Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 nepotrebne tamne mrlje na dresu ali bar je crven bez pruga, odavno nije bio takav prva petorka sa 3 zadnja vezna, posle dva minuta tvrdih 0:0
levi Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 jedino ako će Topić da nastavi da ulazi malo redovnije u ABA onda sezona nije unapred protraćena
Nikodije Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 43 minutes ago, fandorin said: Večeras bez Dobrića, Nedovića, Raduljice i Petruševa. Fali im plej, gm reaguj.
elementary Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Malo se opustili igrači . Mnogo su stegnuti ...Mzt je dosta slab ali ova ekipa može igrati solidnu odbranu. U napadu smo očajni ,šut dosta loš i tvrd.Mada nam fale 3 bitna igrača i to dva u spoljašnjoj kiniji.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Nikodije Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Kamenjarski Zavod Tito je jedna solidna kls ekipa. Ne nivo Zlatibora, Mladosti i Vojvodine, ali odmah iza.
elementary Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Odlična zadnja akcija.Pohvala za našeg trenera ,na pripremama je imao solidne akcije posle to,nešto u njegovu korist:)Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Wilde Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 24 minutes ago, Nikodije said: Fali im plej, gm reaguj. Sad će Jović, bez brige. 1
Joe D Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 bici cigli ove godine da izgradimo novi i bolji pionir
elementary Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Na početku prošle sezone smo bili još gori u šutu pa posle imali fenomenalne partije .Dobrić i Nedović su bitniji igrači u našoj ekipi,bar tako mislim .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
dacha Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Meni ovo zanimljivo za gledati, posto ove sezone nista ne ocekujem. Em ima mlado (Topic), em ludo (Holand), em i ponesto kvalitetno (Adams). Mislim, zabavno je dok se ne ocekuje nikakav uspeh. 3
levi Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Just now, elementary said: Na početku prošle sezone smo bili još gori u šutu pa posle imali fenomenalne partije . da, Radonja ume da utegne i da mu na kraju sezone ekipa igra najbolju košarku, nismo jednom to videli
elementary Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Upalila se mašina Adams će biti dobar ali u paru sa jednim plejom. Lik je dvojka.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
assignment Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 5 hours ago, elementary said: Uplatio sam euroleague tv na mesec dana pošto nemam sport klub . Koristio neko ? Vidim ima aplikaciju za TV i telefon pa rekoh da probam. Mesec dana 700 din a cela sezona valjda 3700... Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Godinama, uvek zadovoljan sa prenosima plus brdo informacija i utakmica... 1
Recommended Posts