raPe Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Javlja mi se klinac iz Kine i hvali se da je postao jedan od trenera juniora nekog ozbiljnog kineskog kluba. Ne shvatam ja to nešto ozbiljno, kad šalje mi sliku - vidi ko nam je došao za glavnog trenera u klubu! 3
elementary Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Znači Raduljica je novi Keselj. Igraće u kls i kada su ostali povređeni.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Wilde Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Opušteno: rotiramo 4 centra po 10 minuta da sačuvamo živinu[emoji769], jedan pauzira pa onda sledeću uskoči u rotaciju a pauzira jedan od ona 4 zbog još jače živine. Svako igra 4 utakmice a petu pauzira. Ako energetski padnu, uvek možemo da dovedemo Štimeta u polusezoni. 3
Ratamahatta Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Je l' kineska ili filipinska liga ima ta neka sumanuta pravila za strance na parketu? Tipa ne smeju 2 razlicita da igraju u istoj cetvrtini ili tako nesto? Pricao neko u Sestoj Licnoj, mislim Toroman
Profesionalac Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 "Delije" pričale sa upravom – Raduljica je poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi 4
BWA Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) Stranci će biti predmet istrage. Edited September 29, 2022 by BWA 6
Popular Post lord_s Posted September 29, 2022 Popular Post Posted September 29, 2022 (edited) Kakvi su ovo jebeni momenti, oni imaju "ideologiju", "nece praviti probleme", oni su uveli pravilo koga klub sme i ne sme da dovodi. Kakvo zlo edit - nije da mi nije poznat modus operandi od ranije, samo se svaki put iznova najezim kada ovako nesto vidim Edited September 29, 2022 by lord_s 11
Ratamahatta Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Kolika agresija u tekstu Nije ni pocelo a vec lete case opet
Ros Posted September 29, 2022 Author Posted September 29, 2022 14 minutes ago, Profesionalac said: "Delije" pričale sa upravom – Raduljica je poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi mogli su i pre potpisavanja pricati sa upravom. mislim, suskalo se dugo o tome
Ratamahatta Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Nista od trijumfalnog povratka Dangubica 1
J.R. Cash Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 32 minutes ago, Plajvi said: Je l' kineska ili filipinska liga ima ta neka sumanuta pravila za strance na parketu? Tipa ne smeju 2 razlicita da igraju u istoj cetvrtini ili tako nesto? Pricao neko u Sestoj Licnoj, mislim Toroman Kod Kineza valjda jedan stranac moze(mogao je?) da bude u igri u 1. i 4. cetvrtini, a dvojica u srednjim periodima. Filipinci su imali neka visinska ogranicenja. Tipa moze stranac al do dva metra, a poslednjih recimo 6 ekipa moze da dovede i igraca preko te visine. Mada oni imaju neku gomilu takmicenja, mislim da je to pravilo vazilo u jednom, u drugom su mogli da igraju samo domaci, a u trecem je bilo sve normalno. 1 1
Profesionalac Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) Možda su se dogovorili da Radule igra samo ABA ligu, gde gospoda građevinski pregaoci zvanično ne dolaze @Ros uhvatio ćoki etičku skauting službu na spavanju, taman između formiranja ekipe i sezonske doselekcije Edited September 29, 2022 by Profesionalac
Ros Posted September 29, 2022 Author Posted September 29, 2022 21 minutes ago, Profesionalac said: Možda su se dogovorili da Radule igra samo ABA ligu, gde gospoda građevinski pregaoci zvanično ne dolaze @Ros uhvatio ćoki etičku skauting službu na spavanju, taman između formiranja ekipe i sezonske doselekcije ljukav malji coki
Micko8 Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 55 minutes ago, Profesionalac said: "Delije" pričale sa upravom – Raduljica je poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi
Recommended Posts