July 3, 20222 yr 55 minutes ago, Ras said: Parada šampiona (naravno, nisu baš svi tu): Chriss Evert i Venus Williams najelegantnije pojave. A gde je Martina Navratilova?
July 3, 20222 yr 2 minutes ago, Arkadija said: A gde je Martina Navratilova? Serena, itd... Verovatno nisu sve mogli da dovuku. Dobar tenis igraju Siner i Alcaraz. Spektakularni poeni u 2. gemu 2. seta, najpre razmena za 30.30, a zatim dropšot i odgovor Sinera za 40.30.
July 3, 20222 yr maniti Konors se nije pojavio ni na vimbldonskim ceremonijama 1977. i 2000. pa naravno da nece ni sad,hehe
July 3, 20222 yr 37 minutes ago, Milošica said: Kako je Federer izdominirao, kakav still, kakav stav. Nije loše, ali postoji par problema. Kravata je rekao bih pletena, što je dobar izbor obzirom na prigodu i da oduzme nešto formalnosti odelu. Međutim, Fed je obuo patike, pa mislim da je kravatu morao da izostavi i nosi otkopčanu košulju. Dobar primer za pristup bez kravate je Endi, koji je odlično odabrao košulju i odelo i ipak odabrao cipele. Sam izbor kravate je bio odličan kod Lejtona Hjuita - u vimbldonskim bojama, što je još neko od prisutnih uradio, tako da je Lejton bolje, stilizovanije izgledao od Feda. Od matoraca, mislim da Sten Smit ima pravi stav i gospodstveno držanje. Edited July 3, 20222 yr by Ras
July 3, 20222 yr razvaljivanje. jos 1 da je iole pristojan na mrezi mozda bih se malcice zabrinuo za cetvrtfinale prekosutra, ovako sve ok
July 3, 20222 yr 6 minutes ago, TS-CS said: razvaljivanje. jos 1 da je iole pristojan na mrezi mozda bih se malcice zabrinuo za cetvrtfinale prekosutra, ovako sve ok Siner na mreži 7/9 u drugom setu. Vaistinu gazi! Edit. Mislio sam da Tiafo sigurno dobija Gofana. Edited July 3, 20222 yr by Ras
July 3, 20222 yr 49 minutes ago, Arkadija said: A gde je Martina Navratilova? Fali i Sampras (7) izmedju kljaka i dede. Lep event btw
July 3, 20222 yr Može li se Alcaraz izvuci ovdje? Sine, nije baš mentalna gromada.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk