Arkadija Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 55 minutes ago, Ras said: Parada šampiona (naravno, nisu baš svi tu): Chriss Evert i Venus Williams najelegantnije pojave. A gde je Martina Navratilova? 1
Ras Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 2 minutes ago, Arkadija said: A gde je Martina Navratilova? Serena, itd... Verovatno nisu sve mogli da dovuku. Dobar tenis igraju Siner i Alcaraz. Spektakularni poeni u 2. gemu 2. seta, najpre razmena za 30.30, a zatim dropšot i odgovor Sinera za 40.30.
Milošica Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Kako je Federer izdominirao, kakav still, kakav stav.
TS-CS Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 maniti Konors se nije pojavio ni na vimbldonskim ceremonijama 1977. i 2000. pa naravno da nece ni sad,hehe
Ras Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 (edited) 37 minutes ago, Milošica said: Kako je Federer izdominirao, kakav still, kakav stav. Nije loše, ali postoji par problema. Kravata je rekao bih pletena, što je dobar izbor obzirom na prigodu i da oduzme nešto formalnosti odelu. Međutim, Fed je obuo patike, pa mislim da je kravatu morao da izostavi i nosi otkopčanu košulju. Dobar primer za pristup bez kravate je Endi, koji je odlično odabrao košulju i odelo i ipak odabrao cipele. Sam izbor kravate je bio odličan kod Lejtona Hjuita - u vimbldonskim bojama, što je još neko od prisutnih uradio, tako da je Lejton bolje, stilizovanije izgledao od Feda. Od matoraca, mislim da Sten Smit ima pravi stav i gospodstveno držanje. Edited July 3, 2022 by Ras 1
TS-CS Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 razvaljivanje. jos 1 da je iole pristojan na mrezi mozda bih se malcice zabrinuo za cetvrtfinale prekosutra, ovako sve ok
Ras Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 (edited) 6 minutes ago, TS-CS said: razvaljivanje. jos 1 da je iole pristojan na mrezi mozda bih se malcice zabrinuo za cetvrtfinale prekosutra, ovako sve ok Siner na mreži 7/9 u drugom setu. Vaistinu gazi! Edit. Mislio sam da Tiafo sigurno dobija Gofana. Edited July 3, 2022 by Ras
Tsai Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 49 minutes ago, Arkadija said: A gde je Martina Navratilova? Fali i Sampras (7) izmedju kljaka i dede. Lep event btw 2
mlatko Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Može li se Alcaraz izvuci ovdje? Sine, nije baš mentalna gromada.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Navratilova ima koronu, zato je nije bilo. 1 1
Recommended Posts