Jimmy Kowalski Posted October 8 Posted October 8 Struja Lukajic. Taman je ostao bez posla u Jokeru, pa je slobodan za caskanje.
Mindaugas Žukauskas Posted October 19 Posted October 19 Edin ludak. Baš se pitam da li će Šarasa uspeti ugostiti kad budu gostovali
Mindaugas Žukauskas Posted November 7 Posted November 7 On 4. 11. 2024. at 0:14, kud u maglu Simoviću said: Kakva životinja u gospodstvenom smislu je Jan Veseli. Srpski kao maternji. Ali Edin koji propusti da postavi najočiglednije pitanje, u vezi promene pozicije i prilagođavanja na poziciju 5 koju je odradio pod Žocem u Feneru pa jebote bog, to je prvo što zapišeš u notes da moraš upitati
kud u maglu Simoviću Posted November 7 Author Posted November 7 za srpski je i rekao da mu je prvi jezik, meni je delovao malo mutavo vrv jer nije čitao knjige koje mu je dule zadavao za domaći dobar podkast 👍🏻
Mindaugas Žukauskas Posted November 7 Posted November 7 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za srpski je i rekao da mu je prvi jezik, meni je delovao malo mutavo Pa da, prešaltao se zbog žene, ali ipak za jednog stranca ovo je vrsno. Kad je upotrebio reč disertacija: 2 1
kralj Posted November 7 Posted November 7 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: za srpski je i rekao da mu je prvi jezik, meni je delovao malo mutavo vrv jer nije čitao knjige koje mu je dule zadavao za domaći dobar podkast 👍🏻 Šalu od "nekog češkog pisca"
Sandens Posted November 8 Posted November 8 19 hours ago, kralj said: Šalu od "nekog češkog pisca" nije nego Valčík na rozloučenou
kud u maglu Simoviću Posted November 8 Author Posted November 8 fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko?
smooth.Op Posted November 8 Posted November 8 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko? Gledao ja. Nije mi baš jasan koncept, ali sve sa Dulencetom slušam. Objasnio propadanje fudbalskog kluba. Prekazija nazvao Prekenzi. 🤣 Pričao o tome zašto je Ataman uspešan u modernom formatu EL. Kari pričao kako navija za Barselonu uvek, a Dule mu uleteo da će znači i na Rajku navijati za Barsu 🤣. Savo izjavio da bolje poznaje košarku nego fudbal. 🤣 Uglavnom šta sam tražio to sam i dobio. Volim da slušam jer tako izlete neki momenti koji me baš nasmeju. Edited November 8 by smooth.Op Permutovao košarku i fudbal kod Save 🤣 1
Frank Pembleton Posted November 8 Posted November 8 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko? To ono kod frfljavog Miklje? Nekako ne mogubda se nateram. Ni kad je za svetsko radio, dobri gosti bili ali on mi nešto ne paše...
kud u maglu Simoviću Posted November 8 Author Posted November 8 jeste, frfljavost ume da bude iritantna, ali za razluku od (skoro)svih domaćih sportskih podkasta ovaj je bar “školovani” novinar i zna da vodi inrazvije razgovor 1
Ted Posted November 8 Posted November 8 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko? pazi, Dule i Savo .......meni bi to bilo top taman da vodi razgovor Sarapa a i Kari je jedinstven lik i uvek interesantan svakako pogledati 1
Recommended Posts