kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 danas protiv kraljevacke sloge od 19 tegi najavljivao prenos na yt
Jimmy Kowalski Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Tu je Exum, prvi plej kako su ga najavili..
Geo Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Cenis da ce igrati po 40 minuta? Ko ga je najavio kao prvog pleja? 4 hours ago, Jimmy Kowalski said: Tu je Exum, prvi plej kako su ga najavili..
Jimmy Kowalski Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Answer Sam Dante je takodje rekao da vidi sebe na toj poziciji. E sad koliko ce minuta provoditi na 1, koliko na 2, a koliko 3, to cemo videti. U principu, on, Madar i Avram ce se smenjivati na 1..
Geo Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Ma to je sve jasno, mislio sam na ove pripremne utakmice, jer ce ocito biti dosta minuta bes pleja na parketu … Verovatno Panter ce da glumi to…
Jimmy Kowalski Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 (edited) Pa tu je i Andjusa, on je oduvek vazio za kombo, iako su mu organizatorske sposobnosti skromne.. edit: Vidim da je pozvan nas klinac Mihailo Petrovic, koji je igrao za Dunav prosle sezone. On nema kvalitet za prvi tim, ali evo mu prilike da se pokaze.. Edited September 5, 2022 by Jimmy Kowalski
lord_s Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Sumnjam da ce trositi Pantera na kecu, pa ni na ovim pripremnim Evo Petrovica, a Exum je poceo. Mislim da cemo to gledati sve do prikljucivanja Madara
Geo Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Ovo su zvenicno novi dresovi za sledecu sezonu ili neka trening varijanta?
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 20 minutes ago, BWA said: Koliko gubimo? -25 panter kapiten, tristan školuje kraljevčane želimir je ljubicast, ne voli da ga brukaju kraj morave 1
Recommended Posts