Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Meni su to prošle godine uradili, standard 2 je postao standard 1, a sada su mi nabacili "tribinu" na 2 ulaza od mog. Biće 3. različiti sektor za 3 sezone u Areni. :fur:

• Replies 12.3k
  • Views 720.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Ma i ja kenjam. Prošle sezone mi je standard 1 uz teren Arene postao free for all Pionir...

Uh ne pominji mi pionir. Zbog prošlogodišnje sezonske sam morao sve utakmice da gledam sa C ulaza, prvi put u životu.

Madar opet odlican u dresu reprezentacije. Trebalo bi da vidimo opipljiv napredak kod njega u narednom periodu.
Na drugu temu, da li je Toko Sengelia i dalje nas igrac ili free agent? Ne znam da li ima smisla pored Leday-a, ali moze Toko u nekim varijantama i na 5

image.png.317b01437cf6f2958ac69d82280c309f.png

Edited by lord_s

Deseti smo favorit za osvajanje EL.

Ali, boj ne bije svijetlo oružje...

Ostoja ponovo udario po FK-u, u ovako teskom trenutku, nema obraza
Ocekuje 10k+ prodatih sezonskih, to ce biti nas prvi trijumf u EL!

Udarao je i Ćoki po našem FK pa je dobio po pički. U fudbalu je mafija ipak dosta ozbiljnija tj. ima puno klasičnog mafijašenja za razliku od košarke.

Nije neka velika tajna da limar puca na to da preuzme fk u dogledno vreme

34 minutes ago, lord_s said:

Ocekuje 10k+ prodatih sezonskih, to ce biti nas prvi trijumf u EL!

Hoće, ako se ostvari.

koliko su karata prodali prošle sezone?

@ZokiAsov

uklapa se i po profilu za tako nešto. naprednjački kadar, napraviće neku organizaciju (što i nije naročito teško nakon aktuelne hajdučije i bezvlašća u fkp), ličiće to na izlazak iz krize, biće nekih rezultata, ali neće imati kapacitet da ugrozi dominaciju czv. a i kada bi se osmelio na tako nešto ili to pomislio, verovatno bi dobio "toplu preporuku" da to baš i nije najpametnija ideja koju je imao u životu.

Тотално ван топика ал воз да угрозимо Цз у фудбалу је већ прошао рекло би се. Они ће евентуалном победом над овим Израелцима (а фаворити су) везати два учешћа у Лш што ће им донети разне бенефите а понајвише финансијске те ће се ова разлика која је међу нама тренутно (а није мала) драстично повећати. Све и да сад клуб преузме неко ко није подгузна мува власти (а неће се десити) имаће ектремно зајебану стартну позицију. Просто црта се неки хрватски сценарио у којем су они Динамо а ми смо само неми посматрачи тога.

Ništa, okrenucemo se praćenju košarke.

10 hours ago, BWA said:

5A9E402B-3E1D-4AEC-9752-79093FA3FF24.thumb.jpeg.52b624c4fdb137fa0117c809f5d3b3d1.jpeg

10 hours ago, BWA said:

Mogu samo da kazem dobrodosli braco u klub navijaca koji sam osnovao 2005.. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.