Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

Kad smo kod iskorenivanja, sta mislite hoce li uroditi plodom ona saopstenja sa kraja sezone da se stane na put huliganstvu u halama? Ja sam nesto skeptican, sto se kaze strepnja mi je dublja od nadetm

Posted

ma to su neke glupe price, bilo ovde kad macvan igrao u hemofarmu pa nesto fleksovao posle nekog bitnog kosa, svi ga proglasili za najveceg sabana u univerzumu (mada, mozda i nisu pogresili jer je i on otisao u botovanje). veci problem je sto je sad stanje u tzv medijima i po intenetu da se skandalizuju tako banalne stvari preko svake mere. 

• +1 1
Posted
20 minutes ago, goofs said:

Kad smo kod iskorenivanja, sta mislite hoce li uroditi plodom ona saopstenja sa kraja sezone da se stane na put huliganstvu u halama? Ja sam nesto skeptican, sto se kaze strepnja mi je dublja od nadetm

U EL sigurno. U ostalim takmičenjima verovatno. Verovatno će se huliganstvo i kamere koristiti kao izgovor da se sankcioniše i političko™ skandiranje.

• +1 1
Posted

prema saznanju TeleSporta, menadžment Partizana je obezbedio odigravanje svih domaćih utakmica crno-belih u jednoj od najvećih hala u Evropi. Partizan će sve utakmice na svom terenu u najelitnijem evropskom takmičenju igrati u Areni, dok je u ABA ligi samo jedna utakmica diskutabilna, ali se očekuje da se i za nju pronađe rešenje.

Ovo je velika stvar za crno-bele, koji će za razliku od prošle sezone, sada pustiti u prodaju znatno veći broj sezonskih utakmica i možemo očekivati rekordnu prodaju istih.

Nista im ne verujem (Ostoji i ekipi, ne Telesportu koji prenosi ono sto im kazu), ali da ostane zabelezeno, pa da vidimo da li je stvarno istina ili laz kako bi se lakse prodale karte..

• +1 1
Posted

sad budite na visini zadatka pa kupite bar 10 k sezonskih, da isplatite bar jedno pojacanje.

• +1 2
Posted
1 minute ago, BWA said:

Menadžment.:laugh:

Podsmevas se Kijanovicu, sram te bilo :mad:

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Podsmevas se Kijanovicu, sram te bilo :mad:

Ma jok.

Željno očekujem da se u nekom narednih priopcenja pojavi čarobna riječ čije početno slovo je takođe M.

Posted
28 minutes ago, Nikodije said:

sad budite na visini zadatka pa kupite bar 10 k sezonskih, da isplatite bar jedno pojacanje.

Kakvu će cenu da lupe sa 10k sezonskih ima i tri pojačanja da plate. Ali da u nekoj teoriji 8k verovatno i 7k prodatih sezonskih garantuje da se ne vidimo u Pioniru.

Posted

kakav raj, cela sezona u areni. sledecu sezonsku za zvezdu cu kupiti samo kada mi klub obezbedi igranje u areni. vesonir, hvala dovidjenja

Posted

nemoj brt, bolje je kući uz mali ekran

Posted (edited)

Ако је карта за исток/запад за фудбалску манифестацију на оронулом стадиону у ципирипи такмичењу 800 динара, не сумњам да ће Остојах и остатак менаџмента знати да одреде строгу али правичну цену појединачних и сезонских улазница за спектакл који доноси ккп.

Edited by johan nagel
Posted

da ti se zavrti u glavi :heart:

• +1 2
  • Wub 5
Posted

Umro je topic, umro je on, ko će biti šampion?

Posted

Prestravljeni Hasan Martinom i ostatkom pojačanja , odlučili smo da ćutimo dok ne dodje Chris Paul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...