goofs Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Kad smo kod iskorenivanja, sta mislite hoce li uroditi plodom ona saopstenja sa kraja sezone da se stane na put huliganstvu u halama? Ja sam nesto skeptican, sto se kaze strepnja mi je dublja od nadetm
Joe D Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 ma to su neke glupe price, bilo ovde kad macvan igrao u hemofarmu pa nesto fleksovao posle nekog bitnog kosa, svi ga proglasili za najveceg sabana u univerzumu (mada, mozda i nisu pogresili jer je i on otisao u botovanje). veci problem je sto je sad stanje u tzv medijima i po intenetu da se skandalizuju tako banalne stvari preko svake mere. 1
*edited by mod Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 20 minutes ago, goofs said: Kad smo kod iskorenivanja, sta mislite hoce li uroditi plodom ona saopstenja sa kraja sezone da se stane na put huliganstvu u halama? Ja sam nesto skeptican, sto se kaze strepnja mi je dublja od nadetm U EL sigurno. U ostalim takmičenjima verovatno. Verovatno će se huliganstvo i kamere koristiti kao izgovor da se sankcioniše i političko™ skandiranje. 1
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Quote prema saznanju TeleSporta, menadžment Partizana je obezbedio odigravanje svih domaćih utakmica crno-belih u jednoj od najvećih hala u Evropi. Partizan će sve utakmice na svom terenu u najelitnijem evropskom takmičenju igrati u Areni, dok je u ABA ligi samo jedna utakmica diskutabilna, ali se očekuje da se i za nju pronađe rešenje. Ovo je velika stvar za crno-bele, koji će za razliku od prošle sezone, sada pustiti u prodaju znatno veći broj sezonskih utakmica i možemo očekivati rekordnu prodaju istih. Nista im ne verujem (Ostoji i ekipi, ne Telesportu koji prenosi ono sto im kazu), ali da ostane zabelezeno, pa da vidimo da li je stvarno istina ili laz kako bi se lakse prodale karte.. 1
Nikodije Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 sad budite na visini zadatka pa kupite bar 10 k sezonskih, da isplatite bar jedno pojacanje. 2
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 1 minute ago, BWA said: Menadžment. Podsmevas se Kijanovicu, sram te bilo 1
BWA Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Podsmevas se Kijanovicu, sram te bilo Ma jok. Željno očekujem da se u nekom narednih priopcenja pojavi čarobna riječ čije početno slovo je takođe M.
*edited by mod Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 28 minutes ago, Nikodije said: sad budite na visini zadatka pa kupite bar 10 k sezonskih, da isplatite bar jedno pojacanje. Kakvu će cenu da lupe sa 10k sezonskih ima i tri pojačanja da plate. Ali da u nekoj teoriji 8k verovatno i 7k prodatih sezonskih garantuje da se ne vidimo u Pioniru.
Nikodije Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 kakav raj, cela sezona u areni. sledecu sezonsku za zvezdu cu kupiti samo kada mi klub obezbedi igranje u areni. vesonir, hvala dovidjenja
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 nemoj brt, bolje je kući uz mali ekran
johan nagel Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 (edited) Ако је карта за исток/запад за фудбалску манифестацију на оронулом стадиону у ципирипи такмичењу 800 динара, не сумњам да ће Остојах и остатак менаџмента знати да одреде строгу али правичну цену појединачних и сезонских улазница за спектакл који доноси ккп. Edited July 22, 2022 by johan nagel
Azdaja Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Prestravljeni Hasan Martinom i ostatkom pojačanja , odlučili smo da ćutimo dok ne dodje Chris Paul
Recommended Posts