villiem Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Mogu ovi da se pobede u jednoj od dve sledece, cudo je da je bilo egal na kraju, mnogo poklona 1
slepa živana Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Just now, Lord Stef said: Sta bi bre ovo na kraju? morali smo da ih pustimo da pobede. zbog okolnosti...
arheolog1981 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Suština je da će nama mnogo više da znači povratak Lesora nego njima Dek. Očekujem da Lesor koliko toliko svede Tavaresa na razuman broj poena 5
MocaVukotic Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Jbg, malo je falilo. Nista, idemo dalje, spremamo se za cetvrtak, bice i oni umorni, treca tekma u 5 dana Dont vori, bice sve u redu 8
J-♣ Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Falio nam Lesor u 2/4, 3/4 i 4/4, a kapiten naravno za zadnja 3 minuta. Dobijamo četvrtu, verujem da se Real ovom bukom i jakim tempom umorio, uostalom Mateo je uvek kukako kad je imao duplu nedelju.
lord_s Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Je-bi-ga. Sad se pojavio Goss, bez gledanja, ovo mora da mu je rekord karijere u EL. Apsolutno su bili zreli da izgube, ali ova zavrsnica je pokazala koliko nam fali Panter 3
Milošica Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 (edited) Nikom ništa da zameram. Ono što je dobro, mislim da smo videli da se bez Pantera ne može protiv najjačih ekipa, dakle ni protiv Barse na F4. Kompletan Real bi rutinski dobio ovaj osakaćeni Partizan, dobro je da Jabusel ne igra prekosutra plus mislim da su umorniji od nas zbog rasporeda. Edited May 2, 2023 by Milošica 4
J-♣ Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 1 minute ago, Milošica said: Ono što je dobro, mislim da smo videli da se bez Pantera ne može protiv najjačih ekipa, dakle ni protiv Barse na F4. ma može samo po receptu Žoc-a, koji je ranije izjavljivao da je obavezan uslov da svaki igrač pristupi zadacima sa maksimumom koncentracije, što večeras nije bio slučaj sa Avrom
Ratamahatta Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Gos ih je izvuko, sta su oni sve bacali na kos veceras... I Caco je dobro igrao kodnji Obe ekipe dekoncentrisane, s obe strane je bilo bar po 5 situacija da se igraci zakucavaju u reket i sutiraju preko viseg od sebe a dvojica sami na 45 Umorni svi, Real isto igrao s 7-8 igraca skoro celu tekmu
Kreator Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Sve čestitke za momke i Željka. Velika je borba bila, zamalo da ih dobijemo ovako oslabljeni. Sledeći meč će biti lakše, tu je i Lesor. Napred Partizan! 3
Godfrey Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Ako sam dobro čuo, karte za 4. su u prodaji na JNA? Odustalo se od ticketline-a dakle..
Recommended Posts