Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Misko kaze da bi Stragi, Danilovic, Rebraca i Silobad napravili kajganu od ovih danas 

• Replies 12.3k
  • Views 721.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Stariji Koprivica mi uvek delovao tu najzajebanije 

1 minute ago, Kampokei said:

U, ako ovako Marca pise i tvituje o Realu, to je vec stogod ("ima nacina i nacina da se izgubi, a Real je izabrao najruzniji").

mogu misliti šta tek as piše

e

čekamo @Lancia da nam prelista sportsku štampu

Edited by kud u maglu Simoviću

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Moze neko da prevede? Razumeo sam samo ovaj pocetak da je real ispao peder

10 minutes ago, Svarog said:

Zanimljivi komentari navijača Reala. Svi kritikuju svoje i krive ih za nemanje poštovanja. Plus traže raskid ugovora sa Jabuseleom. A i opštu čistku u klubu, al to izgleda sad isplivava neki dugotrajniji problem sa stanjem u klubu.

12 minutes ago, Svarog said:

Zanimljivi komentari navijača Reala. Svi kritikuju svoje i krive ih za nemanje poštovanja. Plus traže raskid ugovora sa Jabuseleom. A i opštu čistku u klubu, al to izgleda sad isplivava neki dugotrajniji problem sa stanjem u klubu.

Pisam se na te navijace i na taj klub. Zelim im sve najgore.

Verujem da su stake samo iz predostroznosti za Exuma. Iako je izasao iz hale skakuci na jednoj nozi, sada videh u snimcima da je nakon svega, kada se rascistila malo guzva dotrcao do Puntera, normalno se oslanjajuci na nogu. Mislim, sigurno oseca bol, ali verujem da je procena doktora da je u sustini srecno prosao bez ozbiljnih posledica..

Just now, Jimmy Kowalski said:

Verujem da su stake samo iz predostroznosti za Exuma. Iako je izasao iz hale skakuci na jednoj nozi, sada videh u snimcima da je nakon svega, kada se rascistila malo guzva dotrcao do Puntera, normalno se oslanjajuci na nogu. Mislim, sigurno oseca bol, ali verujem da je procena doktora da je u sustini srecno prosao bez ozbiljnih posledica..

Dok je jos bilo vruce jbg

9 minutes ago, ZokiAsov said:

IMG_6806.thumb.jpeg.83f1897cd4c336a4ab35fe8ac8b86cd4.jpeg

jel rudi ovaj najlevo u terenu

image.png.85fc7cdd976553e41a7398dbd0e88676.png

17 minutes ago, Lezilebovich said:

Gospodin Obradovic :hail:

klasican primer nadaleko poznate cacanske kulture :fantom:

Prije registracije na forum dvoumio sam se da li da izaberem nik bwa ili Rudi Fernandez.

Ne bih pogriješio ni da sam izabrao drugu opciju.

• Popular Post
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mogu misliti šta tek as piše

e

čekamo @Lancia da nam prelista sportsku štampu

Kao i uvek, dva izvora, madridski koji nece nesto da ide protiv svog kluba (mada se izmedju redova cita nemoc i krivica) i katalonska, koja uziva u frustraciji Reala. Komentari su besmisleni, jer se vrlo brzo ode u preganjanje Real-barcelona, kao kod nas Partizan-Zvezda.

3 minutes ago, ZokiAsov said:

Ima razlicitih nacina da izgubis mec, Real je izabrao najgori i najruzniji. Odnos prema boljem protivniku je u suprotnosti sa himnom kluba (ne znam reci, jbg) priznaju da je Ljulj zapoceo incident, nabrajaju ko je koga zveknuo i konstatuju da je ovo najcrnji poraz u istoriji kosarkaskog kluba. U beogradu, strahuju da ce ih docekati pakao na zamlji... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.