Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Misko kaze da bi Stragi, Danilovic, Rebraca i Silobad napravili kajganu od ovih danas 

Stariji Koprivica mi uvek delovao tu najzajebanije 

1 minute ago, Kampokei said:

U, ako ovako Marca pise i tvituje o Realu, to je vec stogod ("ima nacina i nacina da se izgubi, a Real je izabrao najruzniji").

mogu misliti šta tek as piše

e

čekamo @Lancia da nam prelista sportsku štampu

Edited by kud u maglu Simoviću

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Moze neko da prevede? Razumeo sam samo ovaj pocetak da je real ispao peder

10 minutes ago, Svarog said:

Zanimljivi komentari navijača Reala. Svi kritikuju svoje i krive ih za nemanje poštovanja. Plus traže raskid ugovora sa Jabuseleom. A i opštu čistku u klubu, al to izgleda sad isplivava neki dugotrajniji problem sa stanjem u klubu.

12 minutes ago, Svarog said:

Zanimljivi komentari navijača Reala. Svi kritikuju svoje i krive ih za nemanje poštovanja. Plus traže raskid ugovora sa Jabuseleom. A i opštu čistku u klubu, al to izgleda sad isplivava neki dugotrajniji problem sa stanjem u klubu.

Pisam se na te navijace i na taj klub. Zelim im sve najgore.

Verujem da su stake samo iz predostroznosti za Exuma. Iako je izasao iz hale skakuci na jednoj nozi, sada videh u snimcima da je nakon svega, kada se rascistila malo guzva dotrcao do Puntera, normalno se oslanjajuci na nogu. Mislim, sigurno oseca bol, ali verujem da je procena doktora da je u sustini srecno prosao bez ozbiljnih posledica..

Just now, Jimmy Kowalski said:

Verujem da su stake samo iz predostroznosti za Exuma. Iako je izasao iz hale skakuci na jednoj nozi, sada videh u snimcima da je nakon svega, kada se rascistila malo guzva dotrcao do Puntera, normalno se oslanjajuci na nogu. Mislim, sigurno oseca bol, ali verujem da je procena doktora da je u sustini srecno prosao bez ozbiljnih posledica..

Dok je jos bilo vruce jbg

9 minutes ago, ZokiAsov said:

IMG_6806.thumb.jpeg.83f1897cd4c336a4ab35fe8ac8b86cd4.jpeg

jel rudi ovaj najlevo u terenu

image.png.85fc7cdd976553e41a7398dbd0e88676.png

17 minutes ago, Lezilebovich said:

Gospodin Obradovic :hail:

klasican primer nadaleko poznate cacanske kulture :fantom:

Prije registracije na forum dvoumio sam se da li da izaberem nik bwa ili Rudi Fernandez.

Ne bih pogriješio ni da sam izabrao drugu opciju.

• Popular Post
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mogu misliti šta tek as piše

e

čekamo @Lancia da nam prelista sportsku štampu

Kao i uvek, dva izvora, madridski koji nece nesto da ide protiv svog kluba (mada se izmedju redova cita nemoc i krivica) i katalonska, koja uziva u frustraciji Reala. Komentari su besmisleni, jer se vrlo brzo ode u preganjanje Real-barcelona, kao kod nas Partizan-Zvezda.

3 minutes ago, ZokiAsov said:

Ima razlicitih nacina da izgubis mec, Real je izabrao najgori i najruzniji. Odnos prema boljem protivniku je u suprotnosti sa himnom kluba (ne znam reci, jbg) priznaju da je Ljulj zapoceo incident, nabrajaju ko je koga zveknuo i konstatuju da je ovo najcrnji poraz u istoriji kosarkaskog kluba. U beogradu, strahuju da ce ih docekati pakao na zamlji... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout