Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

Misko kaze da bi Stragi, Danilovic, Rebraca i Silobad napravili kajganu od ovih danas 

• +1 2
Posted

Stariji Koprivica mi uvek delovao tu najzajebanije 

Posted (edited)
1 minute ago, Kampokei said:

U, ako ovako Marca pise i tvituje o Realu, to je vec stogod ("ima nacina i nacina da se izgubi, a Real je izabrao najruzniji").

mogu misliti šta tek as piše

e

čekamo @Lancia da nam prelista sportsku štampu

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Moze neko da prevede? Razumeo sam samo ovaj pocetak da je real ispao peder

• Haha 2
Posted
10 minutes ago, Svarog said:

Zanimljivi komentari navijača Reala. Svi kritikuju svoje i krive ih za nemanje poštovanja. Plus traže raskid ugovora sa Jabuseleom. A i opštu čistku u klubu, al to izgleda sad isplivava neki dugotrajniji problem sa stanjem u klubu.

Posted
12 minutes ago, Svarog said:

Zanimljivi komentari navijača Reala. Svi kritikuju svoje i krive ih za nemanje poštovanja. Plus traže raskid ugovora sa Jabuseleom. A i opštu čistku u klubu, al to izgleda sad isplivava neki dugotrajniji problem sa stanjem u klubu.

Pisam se na te navijace i na taj klub. Zelim im sve najgore.

• +1 2
Posted

Verujem da su stake samo iz predostroznosti za Exuma. Iako je izasao iz hale skakuci na jednoj nozi, sada videh u snimcima da je nakon svega, kada se rascistila malo guzva dotrcao do Puntera, normalno se oslanjajuci na nogu. Mislim, sigurno oseca bol, ali verujem da je procena doktora da je u sustini srecno prosao bez ozbiljnih posledica..

• +1 1
Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Verujem da su stake samo iz predostroznosti za Exuma. Iako je izasao iz hale skakuci na jednoj nozi, sada videh u snimcima da je nakon svega, kada se rascistila malo guzva dotrcao do Puntera, normalno se oslanjajuci na nogu. Mislim, sigurno oseca bol, ali verujem da je procena doktora da je u sustini srecno prosao bez ozbiljnih posledica..

Dok je jos bilo vruce jbg

• +1 1
Posted
9 minutes ago, ZokiAsov said:

Moze neko da prevede? Razumeo sam samo ovaj pocetak da je real ispao peder

IMG_6806.thumb.jpeg.83f1897cd4c336a4ab35fe8ac8b86cd4.jpeg

Posted
17 minutes ago, Lezilebovich said:

Gospodin Obradovic :hail:

klasican primer nadaleko poznate cacanske kulture :fantom:

• +1 4
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted

Prije registracije na forum dvoumio sam se da li da izaberem nik bwa ili Rudi Fernandez.

Ne bih pogriješio ni da sam izabrao drugu opciju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...