Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

26 minutes ago, shimpr said:

Ispisao sam decu iz vrtica, uzeo im pare iz kasice prasice. Prodajem njihove igracke na Limundu. Zube neka peru samo uvece svaki drugi dan. TV neka gledaju u komsiliku, ne mozemo da trosimo struju. Malo skromniji dorucak i rucak za njih u narednom periodu. Veceru neka preskoce. Eventualno neka jabuka ako ima negde usput da se ubere. Sezonska je ove sezone skuplja, pa moramo da se malo stisnemo

Pojeo te giros u grčkoj umesto ti njega :sad:

• Replies 12.3k
  • Views 720.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

7 minutes ago, goofs said:

Jeste, i Aco Petrovic na klupi, ajtemolimvas :fantom: 

Samo zato nisu bili prvaci Evrope, trebao im je bolji trener  :)

da, glasam za Partizan 07/08 za najbolju post sfrj ekipu, to je bio zemlja jak tim, šteta što ste pokradeni u Baskiji pa niste otišli na f4. 

34 minutes ago, Nikodije said:

Najjača sfrj ekipa posle raspada sfrj je bila Cibona 97/98

Etkins, Mulaomerović

Giriček, Rimac

Mršić, Marcelić

Naglić, Nicević

Kisurin, Alihodžić

ne zajebavaj :D 

nego gledam

tih godina ex sfrj 4 od 24 el kluba

hrvatska 2

I sistem takmičenja je bio dobar. 4 grupe po 6 timova, posle prve faze se grupe ukrštaju po sistemu prva tri iz grupe A sa poslednja tri iz grupe B, pa se tu igra 6 novih kola, a onda iz svake grupe po 4 u osminu finala. Svako je igrao minimum 16 utakmica, i u plej of je išlo 16 od 24 što daje dobru šansu.

Edited by Nikodije

Meni je najbolji sistem takmicenja bio kad smo postali prvaci Evrope. I ovaj sad je isto dobar, jer planiram da postanemo opet prvaci Evrope

25 minutes ago, shimpr said:

Meni je najbolji sistem takmicenja bio kad smo postali prvaci Evrope. I ovaj sad je isto dobar, jer planiram da postanemo opet prvaci Evrope

Ma jok, ulazimo u F4, polufinale sa Barsom. Vodimo 2 razlike, zadnji posed za njih. Kalinić gađa trojku, ide air ball u ruke Šatoranskom, koji odvodi meč u produžetak...

Mene ovo počinje malo da smara. Odrekli smo se jedinog grobara u ekipi, dovodimo igrače ko da smo psg ili onomad galaktikosi. Gde je tu partizanstina? Očekivao sam da sledeće godine bacimo u vatru i napravimo opake igrače od Balše, Tristana, glasa, smajlija, trife. Ili bar dvojice, trojice od njih. Ako gledaš prvu petorku samo, mi smo već super ozbiljna ekipa, i bez papapetrua, jedino gde nam treba upgrade je neki p&r mamojeb na kecu. Već smo doveli 2 krila. Ako i on dođe, glas i Tristan će videti parketa eventualno protiv Mege i FMPa. Drugo, da li neko misli da je ovo održivo? Dugoročno? Pre će biti da je sad ili nikad, iliti posle mene makar i potop. Treće, počinjemo da ličimo na komšije 🤢

Stef i Lebron in, partizanstina out.

daj onda stefana pota na keca

sve ok, ali dokle ta zamajavanja sa pravim grobarima/ciganima u timu kao da imate 15 godina? imao bih pre avramovica nego 3 radeta zagorca u timu da navijam za partizan.

spacer.png

Novi logo Evrolige

Ео

B3E79AA8-6D28-4825-A1DB-E54E5C35E480.jpeg.3313d410002ec96cd356f0b95cd4ba87.jpeg

Just now, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

Novi logo Evrolige

Ladno su stavili Zagorca i njegov sut na logo... kakav omaz kapitenu

10 minutes ago, Joe D said:

sve ok, ali dokle ta zamajavanja sa pravim grobarima/ciganima u timu kao da imate 15 godina? imao bih pre avramovica nego 3 radeta zagorca u timu da navijam za partizan.

Važi i za trenere. Bolje 1 Robija ciganin nego tri VJ grobara.

11 minutes ago, Joe D said:

Vala baš.

Plus je Anđušić makar jednako veliki grobar kao Zagorac.

Taj deo o partizanovcima je naravno iracionalan, ali nije da nema poentu što se tiče galaktikos principa sklapanja tima i neodrživosti cele priče. Dignuto je ludilo na jedan nivo iznad u odnosu na ono što smo imali do sada. Po meni je besmisleno kupovinom stranaca pokušavati da se takmičiš sa evropskom elitom. Nemamo mi u tome šta da tražimo a da ima imalo smisla. Podseća na ono što je rađeno par sezona u Zvezdi i što je kulminiralo sezonom ćelavog 2, samo sa više para i mnogo boljim trenerom. Kao ruski timovi sa jedno 6-7 skupih stranaca plus neki korektan domaći kao Aleksa. Trofeja će biti sigurno, možda bude i neki top8 ali ceo koncept je nekako meh...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.