Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

žocova statistika uliva sigurnost koja diže verovatnoću da i totalni autsajder bude agal sa najtrofejnijim evropskim klubom. na onoj prvoj utamkici u madridu smo manje više bili ravnopravni u utakmici kakva se sigurno neće ponoviti u ovoj seriji. ako kanimo otići u kaunas, prva utakmica je apsolutni ključ svega

za neutralisanje tavaresa i sekundi koprivice na terenu bi nam bili od velikog značaja

ne znam dal je to neki jinx, ali niste vi bas toliki autsajder. ljulj i rudi imaju zbirno 74 godine, nije nemoguce da na jednoj od prve dve utakmice imaju zajedno sut 2 od 15.

• Replies 12.3k
  • Views 721.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Najveci adut bi mogao da bude Hezonja ako upadne u dobro poznati Djentile mod 

Ali Kozer i Abalde su likovi koji mogu i volu da ti se useru u zivot nenadano, jedan ofanzivno, drugi defanzivno 

Da Zoc njih trenira ovo bi bila metla, ovako ce biti zanimljivo 

31 minutes ago, nenad said:

ne znam dal je to neki jinx, ali niste vi bas toliki autsajder. ljulj i rudi imaju zbirno 74 godine, nije nemoguce da na jednoj od prve dve utakmice imaju zajedno sut 2 od 15.

ne postoji klub u evropi za koji se u plej of seriji sa realom se može reći da je favorit. ja lično verujem da je žoc jezičak koji će pomoći da tas prevagne na našu stranu

a verujem i da se kladionice slažu

Edited by kud u maglu Simoviću

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne postoji klub u evropi za koji se u plej of seriji sa realom se može reći da je favorit. ja lično verujem da je žoc jezičak koji će pomoći da tas prevagne na našu stranu

a verujem i da se kladionice slažu

ma jasno, svakako niste ni favorit, ali valjda ima i nesto izmedju favorita i autsajdera.

@BWA Bravo za marketing.

dobro je, sad da im neko objasni da tako snimljeno treba i da se izmontira jer će da bude 1000 puta bolje

al ajd kad nema kiše, dobar je i grad

IMG_20230415_212823.jpg

Da nije Bjela jedan od "prijatelja kluba"? :fantom:

Bravo, Ostoja!

Amin!

6 minutes ago, Milošica said:

Da nije Bjela jedan od "prijatelja kluba"? :fantom:

Pa jeste rekao onom reditelju ksd su se pobili u Nisu - "Jebala te Dara iz Jasenovca", a Partizan je franjevski klub tako da me nista ne bi cudlio :fantom:

Ocekujem zestoku borbu sa realom, mala prednost za njih, recimo 60-40, ipak je to jedini klub u evropi koji ima vise EL titula od zoca

Bravo, bravo, bravo....Ostoja.

prvih 13 utakmica / naredna 21 utakmica

Skor 4-9 / 16-5

Broj poseda na 40 minuta 70 / 70

Prosečan rezultat na 40 minuta 83-86 / 86-80

% šuta za dva poena ekipa v protivnik 56 v 60% / 56 v 57%

% šuta za tri poena ekipa v protivnik 37 v 39% / 41 v 35%

broj poena po šutu iz igre ekipa v protivnik 1.12 v 1.19 / 1.16 v 1.10

% slobodnih bacanja ekipa v protivnik 83 v 75% / 83 v 79%

% šuteva za tri poena u odnosu na ukupan broj šuteva iz igre ekipa v protivnik 37  v 43% / 35 v 40%

% defanzivnih skokova+ofanzivnih skokova 68+33% = 50%/ 67+29% = 48% (broj uhvaćenih lopti posle promašaja protivnika+posle promašaja ekipe)

% izgubljenih lopti ekipe-protivnika 18-17% = 1% / 15-19% = -4% (procenat poseda koji su završeni izgubljenom loptom ekipa - protivnik)

% asistiranih koševa ekipa v protivnik 50 v 62% / 48 v 62% (% koševa koji su dati nakon asistencije, pretpostavka da nema asistencije kod slobodnih bacanja)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.