Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Tako tipicno za nas, lik hvata ofanzivni skok sekund pre kraja cetvrtine i posprema ga najlaganije

• Replies 12.3k
  • Views 687.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

pa uhvatite jednu loptu pod košem.....na kurac vas nabijem 

grozna utakmica, više bih se zabavio da sam gledao neki Moldavski film sa socijalnom tematikom

pa gledaj ljbt brt

🙏🏻

iskljčujem se.....idem da pretražujem moldavian social drama

1 minute ago, Ted said:

iskljčujem se.....idem da pretražujem moldavian social drama

Kasno brate

Oj Blaugrano, siri svoje grane...

edit - @Ted da si rekao na vreme, imamo vezu preko noskicha, taman da prejasemo baksuz

Edited by SNARC

1 minute ago, SNARC said:

Oj Blaugrano, siri svoje grane...

zalgiris radi za nas

Ajdeeee

Ce lume minuata (2014)

After two years spent as a student in Boston, a 22-year-old visits his native Moldova. It is April 2009. People gather in the streets of Chisinau, the call having spread through social netwo... Read all

2 minutes ago, cedo said:

zalgiris radi za nas

Kakve veze mi sa tim nesrecnicima imamo ?

Just now, Ted said:

Ce lume minuata (2014)

After two years spent as a student in Boston, a 22-year-old visits his native Moldova. It is April 2009. People gather in the streets of Chisinau, the call having spread through social netwo... Read all

Super ovo zvuci..samo teraj..i read all

moldavijo moja u aprilu

ti si teda ljuljala u krilu

a iz mene simpr progovara

crno beli gaze svog rivala

Dünürcülük (2017) 

The film will show the incredible love story of two young people, through the prism of confrontation between the two families. This film tells about the lifestyles of the original and unique... Read all

2 minutes ago, SNARC said:

Kakve veze mi sa tim nesrecnicima imamo ?

barcelona i zalgiris pobede  ... mi izgubimo ... igramo sa realom

Vodimo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout