Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

pa na koji sport klub su prebacili utakmicu?

• Replies 12.3k
  • Views 687.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Mislio sam da je trener Pao malo bistriji. Imao 18 razlike, primi trojku i odmah traži tajmaut.Bukvalno bacio TO u bunar jer je Posle TO naravno primio još 7 poena.

Aleksa, Aleksa, Partizane Aleksa

6 minutes ago, bradilko said:

pa na koji sport klub su prebacili utakmicu?

bio neki kurcšlus u mne, sad je valjda opet na sk1

probaj sa uključ isključ eon-a, sestri je to pomoglo

jbg. nije ovo aba, ovde svako može da ti naudi ako mu daš malo prostora 

dobro, minus 6 je bajka u odnosu na viđeno

Ako igramo kao ovaj deo nakon - 18, ne brinem, bolja smo ekipa, samo to nije razlog da izađemo bez energije, kao u prvoj četvrtini. Aleksa opet doneo preokret, on nije igrač ekstra klase, ali njegova energija je zarazna i prenosi se na sve. I naravno kapiten povukao ručnu kad su kola krenula nizbrdo.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Tih minus 6 je onih par lopti sto su se izmigoljile u aut iako su bile nase. Ajde ne kenjajte, sace ribanje pa lesenje u drugom pol. A sve i da izgube, imaju kredit da puknu jednu kuci na kraju bez da im se kenja. 

Srpski predstavnik je u poslednjem 34. kolu ugostio Panatinaikos, a na tribinama na tom meču je prisutno 20.017. To znači da je ove sezone mečeve Partizana ukupno gledalo 302.302

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ELtv je zakon.....30 evra cela sezona, mož da gledaš šta hoćeš i kad hoćeš i EL i EK

Barselona u problemu. Ne zna da li da izgubi ili da pobedi kako bi igrala protiv nas u cetvrfinalu

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vratili su.

hvala

jebe nas ovaj Litvanac pod košem od prvog minuta 

Jebe nas defanzivni skok i manjak koncentracije 

A i Bacon koji se pretvorio u Mekgrejdija

a ovaj Dvejn Slanina samo sipa 

Kao da cekamo odgovor od Mocarta, da li nam kupuju pojacanje za sledecu sezonu..ili ce proci brdo tiketa

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout