Milošica Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Just now, Lord Stef said: Ako Barselona sutra dobije, ko je bolji u h2h? Barselona. Real je njih dobio u produžetku, tako da se to ne računa.
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 1 minute ago, Lord Stef said: Ako Barselona sutra dobije, ko je bolji u h2h? barsa, real ih je dobio u ot ako se računa rez. u regularnom delu utakmice 1
SNARC Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Dakle..Real.. Da su dobili veceras ove zutace, vec bi pocele da se rezervisu sobe po Kaunasu..
mozzer Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Mozda i bolje ovako. Protiv Monaka bi bila euforija ovako realnost. A buduci da smo vec brejknuli Monako bilo bi jako tesko jos jednom. Makabi meni piored Valensije najantipaticniji tim. Ni sami ne znaju kako su u Top8. U stvari znaju - domaci teren. Bruka kakvo sudjenje imaju kuci. Bas cu navijati za Sasu i Monaka protiv njih.
pantelia Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 1 minute ago, Lord Stef said: Ako Barselona sutra dobije, ko je bolji u h2h? Barsa, jednu su dobili a druga je valjda bila produzetak pa se racuna nereseno 8 minutes ago, kralj said: Ne bih rekao baš da je poželjniji, ali razlika je svakako gotovo zanemarljiva. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 7 minutes ago, J.R. Cash said: Nema veze, ima Kozera. Bilo koga umesto Cacovog lesa. Ma gde, treba ih dobiti u Madridu. Monako bismo dobili dve od tri tamo. Meni Real bas los, sa ovim nesrecnikom na klupi. I dalje mislim da je bolja opcija za Partizan (uz iole normalno sudjenje).
Mindaugas Žukauskas Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 6 minutes ago, Lord Stef said: Ako Barselona sutra dobije, ko je bolji u h2h? Barsa, mislim da je Real njih dobio na OT, a to se ne računa
Milošica Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 1 minute ago, pantelia said: Meni Real bas los, sa ovim nesrecnikom na klupi. I dalje mislim da je bolja opcija za Partizan (uz iole normalno sudjenje). Treba uzeti u obzir da se Gos i Ljulj vraćaju protiv nas.
Lord Stef Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Dakle Barselona ili Real, sto kaze u onoj narodnoj "Tito bije, Draza kolje, jebem li ga gde je bolje". Nego ko ih jebe, da mi sutra zavrsimo regularni deo kako valja i dolikuje pa da se spremamo da bijemo Spance koje god. 4
Profesionalac Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 23 minutes ago, J.R. Cash said: Nema veze, ima Kozera. Bilo koga umesto Cacovog lesa. Naravno, htedoh i to da dodam, nego sam mislio da ti je akcenat na izbacivanju Hange
J-♣ Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 10 minutes ago, Milošica said: Ko je bolji u h2h između Barse i Reala? zezaš 17 minutes ago, Milošica said: Barselona. Real je njih dobio u produžetku, tako da se to ne računa. 2
Jimmy Kowalski Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 13 minutes ago, Milošica said: Treba uzeti u obzir da se Gos i Ljulj vraćaju protiv nas. I Balsa kod nas, tako da smo opet egal.. 1 2
Recommended Posts