Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

:laugh:

Jbg izlapitis, mislio sam na drugo odsustvo, zbog mononukleoze, bas tad je ekipa pocela da raste

• Replies 12.3k
  • Views 721.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Valensija, Barselona i Armani su ekipe koje nismo pobedili ove sezone. Dajte Barsu u top8 :sleep:

Fener je u goroj poziciji nego mi, imaju slabiji medjusobni i sa Zalgirisom i sa Baskonijom i jednu pobedu vise. Ako Litvanci i Bruklin ispeglaju sve do kraja, a Fener se oklizne jednom cao zdravo (docim mi moramo da se okliznemo dva puta da bismo ispali).

Idemo Barsa, moze
Tanak je Sarasu plejbuk, nema sanse da dobije Zeljka u seriji

Treba da gledamo širu sliku - birati protivnika u 1/2f :fantom:

Moje mišljenje:

Što se tiče trenera, Barcokas>Šaras>Mateo.

Što se tiče timova, kompletan Real mi je za nijansu jači od Barse, pa tek onda Olimpijakos.

feneru su vilbekin i buker zavrsili sezonu zbog povreda

Ako uspemo da nabodemo Monako (mada ce to biti bas tesko) pa i da se nadamo necemu, ovo ostalo pisi propalo. Treba uzeti brejk spanskim ciganima u Spaniji, nema leba, ima da placu na svaku sudijsku odluku.

vidim kukaju navijači iz dijaspore da imaju problema da kupe karte za monako

bočni udari

:fantom:

20 minutes ago, goofs said:

Treba uzeti brejk spanskim ciganima u Spaniji, nema leba, ima da placu na svaku sudijsku odluku.

uopšte to ne vidim kao nemoguću misiju. mislim da bi uspeli lakše u madridu nego u barsi, katalonci su pretvrdi za ono što mi igramo. mada se ne bih kladio ni da šareni može dva puta za redom da bije rumenog

fun fact

obradović u play off ima 20/21

ako je verovati tviter istoricarima

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vidim kukaju navijači iz dijaspore da imaju problema da kupe karte za monako

bočni udari

Znamo iz čije kuhinje to dolazi.

Barsa je jaca od Reala, ovi su takodjer kvalitetni, ali matori i mlohavi, dobro bi im dosao (jos jedan) remont

Ne znam kakav je Ljulj, je l' i dalje pogadja ona njegova sranja, ali Caco je duplo slabiji igrac od Exuma sad. NWG nisam gledao odavno, ne znam na sta lici Real kad igraju ova dvojica, a i ne znam ni koliko ce jos biti odsutni. Mislim da sam jos prosle godine negde procitao da je Rendolf batalio :huh:

Ljulj, Caco, Rudi i Kozer jos malo i idu put Rejesa, u svetu ce se lepse ziveti 

Edited by Plajvi

+1 na Barsu, nijanse su u pitanju 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.