MocaVukotic Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Jbg izlapitis, mislio sam na drugo odsustvo, zbog mononukleoze, bas tad je ekipa pocela da raste 1
goofs Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Valensija, Barselona i Armani su ekipe koje nismo pobedili ove sezone. Dajte Barsu u top8 1
goofs Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Fener je u goroj poziciji nego mi, imaju slabiji medjusobni i sa Zalgirisom i sa Baskonijom i jednu pobedu vise. Ako Litvanci i Bruklin ispeglaju sve do kraja, a Fener se oklizne jednom cao zdravo (docim mi moramo da se okliznemo dva puta da bismo ispali). 1
lord_s Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Idemo Barsa, moze Tanak je Sarasu plejbuk, nema sanse da dobije Zeljka u seriji
Profesionalac Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Treba da gledamo širu sliku - birati protivnika u 1/2f 1
Milošica Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Moje mišljenje: Što se tiče trenera, Barcokas>Šaras>Mateo. Što se tiče timova, kompletan Real mi je za nijansu jači od Barse, pa tek onda Olimpijakos.
Ros Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 feneru su vilbekin i buker zavrsili sezonu zbog povreda
goofs Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Ako uspemo da nabodemo Monako (mada ce to biti bas tesko) pa i da se nadamo necemu, ovo ostalo pisi propalo. Treba uzeti brejk spanskim ciganima u Spaniji, nema leba, ima da placu na svaku sudijsku odluku.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 vidim kukaju navijači iz dijaspore da imaju problema da kupe karte za monako bočni udari 2
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 20 minutes ago, goofs said: Treba uzeti brejk spanskim ciganima u Spaniji, nema leba, ima da placu na svaku sudijsku odluku. uopšte to ne vidim kao nemoguću misiju. mislim da bi uspeli lakše u madridu nego u barsi, katalonci su pretvrdi za ono što mi igramo. mada se ne bih kladio ni da šareni može dva puta za redom da bije rumenog fun fact obradović u play off ima 20/21 ako je verovati tviter istoricarima 1
BWA Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vidim kukaju navijači iz dijaspore da imaju problema da kupe karte za monako bočni udari Znamo iz čije kuhinje to dolazi. 1
Ratamahatta Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) Barsa je jaca od Reala, ovi su takodjer kvalitetni, ali matori i mlohavi, dobro bi im dosao (jos jedan) remont Ne znam kakav je Ljulj, je l' i dalje pogadja ona njegova sranja, ali Caco je duplo slabiji igrac od Exuma sad. NWG nisam gledao odavno, ne znam na sta lici Real kad igraju ova dvojica, a i ne znam ni koliko ce jos biti odsutni. Mislim da sam jos prosle godine negde procitao da je Rendolf batalio Ljulj, Caco, Rudi i Kozer jos malo i idu put Rejesa, u svetu ce se lepse ziveti Edited April 5, 2023 by Plajvi
Recommended Posts