Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

:laugh:

Jbg izlapitis, mislio sam na drugo odsustvo, zbog mononukleoze, bas tad je ekipa pocela da raste

• Wub 1
Posted

Valensija, Barselona i Armani su ekipe koje nismo pobedili ove sezone. Dajte Barsu u top8 :sleep:

• +1 1
Posted

IMG-6685.jpg

IMG-6684.jpg

IMG-6686.jpg

Posted

Fener je u goroj poziciji nego mi, imaju slabiji medjusobni i sa Zalgirisom i sa Baskonijom i jednu pobedu vise. Ako Litvanci i Bruklin ispeglaju sve do kraja, a Fener se oklizne jednom cao zdravo (docim mi moramo da se okliznemo dva puta da bismo ispali).

• Hvala 1
Posted

Idemo Barsa, moze
Tanak je Sarasu plejbuk, nema sanse da dobije Zeljka u seriji

Posted

Treba da gledamo širu sliku - birati protivnika u 1/2f :fantom:

• +1 1
Posted

Moje mišljenje:

Što se tiče trenera, Barcokas>Šaras>Mateo.

Što se tiče timova, kompletan Real mi je za nijansu jači od Barse, pa tek onda Olimpijakos.

Posted

feneru su vilbekin i buker zavrsili sezonu zbog povreda

Posted

Ako uspemo da nabodemo Monako (mada ce to biti bas tesko) pa i da se nadamo necemu, ovo ostalo pisi propalo. Treba uzeti brejk spanskim ciganima u Spaniji, nema leba, ima da placu na svaku sudijsku odluku.

Posted

vidim kukaju navijači iz dijaspore da imaju problema da kupe karte za monako

bočni udari

:fantom:

• Haha 2
Posted
20 minutes ago, goofs said:

Treba uzeti brejk spanskim ciganima u Spaniji, nema leba, ima da placu na svaku sudijsku odluku.

uopšte to ne vidim kao nemoguću misiju. mislim da bi uspeli lakše u madridu nego u barsi, katalonci su pretvrdi za ono što mi igramo. mada se ne bih kladio ni da šareni može dva puta za redom da bije rumenog

fun fact

obradović u play off ima 20/21

ako je verovati tviter istoricarima

• +1 1
Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vidim kukaju navijači iz dijaspore da imaju problema da kupe karte za monako

bočni udari

Znamo iz čije kuhinje to dolazi.

• Haha 1
Posted (edited)

Barsa je jaca od Reala, ovi su takodjer kvalitetni, ali matori i mlohavi, dobro bi im dosao (jos jedan) remont

Ne znam kakav je Ljulj, je l' i dalje pogadja ona njegova sranja, ali Caco je duplo slabiji igrac od Exuma sad. NWG nisam gledao odavno, ne znam na sta lici Real kad igraju ova dvojica, a i ne znam ni koliko ce jos biti odsutni. Mislim da sam jos prosle godine negde procitao da je Rendolf batalio :huh:

Ljulj, Caco, Rudi i Kozer jos malo i idu put Rejesa, u svetu ce se lepse ziveti 

Edited by Plajvi
Posted

+1 na Barsu, nijanse su u pitanju 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...