shimpu Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 2 hours ago, Plajvi said: Monako mi cele sezone cudan, one tekme koje sam gledao uopste ne izgledaju ni blizu jaki kao npr. Barsa ili Fener. Kacio je @az67 statistike (ziv bio!) pre mislim 2 kola - ljudi su imali 10-0 protiv 5 timova koji su u tom trenutku vec bili eliminisani iz PO trke (Bajern, Alba, Asvel, PAO i Virtus). Nula kikseva Kiksnuli su samo protiv zvezde
shimpu Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Usao sam u halu, ovde je kao u paklu. Tribine bukvalno gore, zajebao sam se sto sam dosao. Vadite me odavde!!! 1
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 sedi na 88, ja te čekam kod opštine nbg
Profesionalac Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Joj ta kombinacija velikih reči, samoprozvane mudrosti i promašenih fudbala - mogao sam kuću da stavim na Boris Jovanović sportske 2 2 1
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 jbt ako smo mi kk kamerun, ovi su kk lesoto ⛹🏿♀️
BWA Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 5 minutes ago, shimpr said: Vrati konju glavu, dzenkinse Svaka čast, grmi jako. Koliko vas je?
shimpu Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 1 minute ago, BWA said: Svaka čast, grmi jako. Koliko vas je? Malo nas je, al smo govna 2
J.R. Cash Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Stvarno bi mogli da se mrdnu u odbrani i na skoku, bez ikakvog razloga drze ove u utakmici. Tristan i Andjusic dobiju sansu, probiju ih u prvom napadu. Papapetru los na switchu danas, nista nije odbranio.
Ted Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) duže od sat vremena dve četvrtine sto faulova, dvesta bacanja, kreni-stani.......sve ono što košarku može da čini ekstermno dosadnom za gledanje za sad smo videli sreća pa mi se na spava, budan sam još uvek. sad ću malo da slušam rammstein na poluvremenu, da upumpam još malo adrenalina, kao prevencija da ne zaspim u drugom Edited April 3, 2023 by Ted 1
J.R. Cash Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Da smo ulozili malo energije i koncentracije u odbrani i na defanzivnom skoku, ovo bi bilo gotovo. Ovako ponavljamo Split i u utakmici drzimo tim koji ne bi trebalo da ima sta da trazi. Kad izadje par otvorenih suteva, a ovima udje nekoliko loptu, bice kuku.
Recommended Posts