Jimmy Kowalski Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Atmosfera u ekipi naelektrisana, guraju se, skacu jedni na druge, udaraju se.. 5 1
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 saće željko u svlačionici da im kaže ovo je kurac, oni ništa nisu igrali, lako je bilo 3 1
BWA Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 I da im nije igrao Bobua, a da jeste obrali bi bostan.
lord_s Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Op, evo nam ga vatreni navijac, prati nas i na gostovanjima, lepo 5 1 1
Popular Post Ted Posted March 16, 2023 Popular Post Posted March 16, 2023 ne valja snimak, ne vidi se kako drži licencu dole u rukama 1 13
freemason Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 16 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Atmosfera u ekipi naelektrisana, guraju se, skacu jedni na druge, udaraju se.. Sve to plus je Lesor na kraju naskočio na Nanelija. I sve to posle završetka utakmice. Ima li ovde materijala za krivičnu prijavu? 1 1
Lord Stef Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Bas sam se pitao ko su ona deca sto su par puta bila u kadru, izgleda mladje kategorije Efesa: 3 5
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted March 16, 2023 Popular Post Posted March 16, 2023 1 minute ago, freemason said: Ima li ovde materijala za krivičnu prijavu? Nema, hala je bilo relativno prazna i nije pretila opasnost od linča Spoiler 11
lord_s Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 5 minutes ago, Ted said: ne valja snimak, ne vidi se kako drži licencu dole u rukama To je sevap kasnije veceras, natenane uz neke tulumbe i caj Sta ima u Istanbulu, nisam bio :stid:
J.R. Cash Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko ce biti srecan kad uzme titulu. Do tada, keep calm and trust him.. Ne bih sad da trazim i kvotujem sta se pisalo dok smo bili u kanalu pa da proverimo ko stvarno veruje u Zeljka. To ne znaci da ne treba da komentarisemo utakmicu niti da Zeljko ne gresi. Na primer, u Bolonji smo izabrali pogresan nacin da branimo njihove blokade od lopte i naprimali se poena pod kosem, Zeljko je to promenio na poluvremenu i dobio utakmicu. Deluje da je i Makabi prelomio Baskoniju. Idealno vece. Sekvenca koja je prelomila utakmicu. Edited March 16, 2023 by J.R. Cash 1
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Just now, J.R. Cash said: Deluje da je i Makabi prelomio Baskoniju. Idealno vece. kako sad pa to? zar nismo mi sa makabijem u minusu ukoliko idemo u krug nisam detaljno gledao tabelu večeras ma naravno da treba da komentarišemo tekmu, pa za to i služi forum, al mi je nekako uvek bilo glupo da ja npr napišem kako je najbolji trener evrope pogrešio u odabiru odbrane ili napada, i što mi igra peter a ne žika ej ja, koji manje zna o košarci nego što će on da zaboravi u treptaju oka veče je divno, uživajmo
J.R. Cash Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: kako sad pa to? zar nismo mi sa makabijem u minusu ukoliko idemo u krug Ali smo s Baskonijom u plusu, i jos pobeda vise. Mnogo smo blizu sad. 4 1
garmonbozia Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Makabi je svakako ispred nas, a Baskonija ima teži raspored pa bolje da oni gube. 1
Recommended Posts