Ted Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 ako i večeras izduvaju i izblamiraju se, a na dobrom su putu, to je to što se tiče ove sezone i mene i praćenja kkp. 1-4 sa ovakvom Zvezdom, sve jasno. dodatna pojašnjenja mi nisu potrebna. sram vas bilo sve skupa. u mozgu pravog igrača kkp uopšte ne postoji opcija da se ovako igra derbi. ni dva minuta, da ne pričam o 20. draži su mi hiljadu puta ovi mučenici naši što se muljaju po blatu linglonga i jedva drže glavu nad vodom, od ovih "veličina" što im se skupljaju muda svake druge nedelje. ajd da vidimo, može da se pojave neka muda u drugom poluvremenu. kada bih morao da se kladim, stavio bi pare da će da se pojave u našem dupetu. no dobro, nisam ja neki prognozer.
BWA Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Nije kompleks nego niko kurcem ne mrda. Odnos u skokovima jeste i odraz voljnog momenta.
lord_s Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Zoc na poluvremenu da zove Atinu da pita za savet Zbilja, ovo je pomalo skandalozno, dozvoliti Kampacu da ti ubaci 21 poen na poluvremenu, mislim, jeste covek klasa igrac ali sut mu nije ni drugi, a ni treci kosarkaski element.. 1
Orle Zmajević Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Nema puno filozofiranja, dovoljno je skokove pogledati i zakljuciti da je pristup utakmici ravan nuli. Ne igra se tako derbi.
garmonbozia Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 igrači i dalje pod utiskom poraza od Armanija
Ted Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 2 minutes ago, BWA said: Nije kompleks nego niko kurcem ne mrda. Odnos u skokovima jeste i odraz voljnog momenta. druže, za takav pristup derbiju se dobija šut karta. bez daljih obrazloženja. 1
ToniAdams Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 sto je najludje, njih sem one jedne kanpaco trojke uopste nije previse kenjalo 1
SNARC Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Tekmu ce nam zavrsavati hrabri Andjusa i pouzdani Aleksa...fali samo iskusni Minutes
SNARC Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 3 minutes ago, Dziber said: Daj Madara na midzeta jbt pupupu..ide 1
Recommended Posts