keitel Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Nevezano za Zagorca, godinama se provlači ta neka priča o 5-10 minuta gdje bi tim mogao da trpi lošijeg igrača na određenoj poziciji. Pa je argument bio Bane Đekić koji je igrao prvu rezervu na svojoj poziciji. A jedina istina je, da je tu bio iskusniji i bolji igrač, mi bismo sigurno dobili polufinale te godine. Slična priča je bila i u finalu plej ofa prošle godine. Kada su timovi zaista ujednačeni, nema mjesta ni za minute ni za sekunde onih koji ne mogu da odgovore određenoj ulozi na terenu. 2
Mindaugas Žukauskas Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Treba dodati i da je Zagor u poslednjih godinu dana na career low što se tiče samopouzdanja, a bez samopouzdanja bilo koji igrač izgleda kao ništarija na terenu. Da li Željko veruje da će uspeti da ga malo opravi, pre svega na mentalnom planu, pa ga zato ostavlja, ostaje da se vidi. Ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da se otpisan igrač vrati u život. Da li Zagor može da iznese tu ulogu pera božić - nice guy - ulazim sa klupe i odradim svoj deo, kapitena? Vrlo moguće.
Profesionalac Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ne bih da ulazim u samopouzdanometriju , jer duboki su kanali Radetove psihe, ali čini mi se da je on imao i većih minus faza nego kod želimira
Nikodije Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 sta sam ja sve mogao da postignem u kosarci samo da sam imao samopouzdanje™. rade isto. misel lazarevic isto. puno je primera.
*edited by mod Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) I zvanično je Rade bivši. Edited July 13, 2022 by *edited by mod 1 3
lord_s Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Kako ste ga urekli Ovo bi trebalo da znaci da je dogovoren igrac na 3, mislim da se i sa Radetom cekalo pomalo da bi se videlo kako proticu pregovori sa pojacanjem(ima) na toj poziciji
hooyadahoo Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 E jbga, iskreno mi je žao. Mislim i da nije dobro za nas. 1
ToniAdams Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Hvaljen kurac kurčev, konačno neka dobra vest 3 1 1
cartman Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 I verovatno će izaći iz kanala čim bude igrao negde gde je pritisak manji. Puno sreće mu želim gde god da ode pa da se vrati što pre na nivo od pre Gagatorovog resetovanja 3
*edited by mod Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Biće dobar npr u Gran Canaria. Lepo mesto za život i igra bez velikih pritisaka. 2
Papovac Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 9 minutes ago, *edited by mod said: I zvanično je Rade bivši. majstore hvala! ti si uvek nas! 1 1
Recommended Posts