Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

realno je bajer kurac bez levandovskog :fantom:

• Replies 12.3k
  • Views 689.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Neizvesna zavrsnica, jer tako smo u mogucnosti

Kockamo se ponovo. Ne pomaže to što smo izašli iz bonusa za 15s i što je kriterijum blago upitan 

au eksume svaka ti sedala

Šta li su sad gledali i kako je ovo faul u napadu. 

uhh nerve mi pokidase.

treca za redom. mogli bi da tresnemo i monako

Pustio trinkijeri

Egzum nas odrzao, njojzi hvala, lesor babl dabl. Vodili smo celu tekmu, glupo bi bilo da smo prosuli.

Andjusic i vukcevic odlicni. 

Konačno rutina

Odustao od Pantera kad se lomilo u zadnja dva minuta i pustio Madara I Dantea

Živio nam Dante, prezime mu znate

4 minutes ago, ZokiAsov said:

Pustio trinkieuri.

"Necemo cuti Lesora, covek je uzeo megafon" :D bratina

Победи се у зубе не гледа али морало је ово много лаганије да се приведе крају. Сад мора и тај Монако да падне па да подвучемо црту полусезонску.

Exum i Lesor su im bili nerešiva dilema. Moglo je i bez nerviranja ali su im ušle one dve trojke prvo ona što je lopta išla iza table pa onda i Jaramaz preko ruke. Na kraju nisu prišli na manje od 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout