Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Mi smo ladno u ove dve utakmice dali ukupno 8 trojki, i ipak pobedili.

• Replies 12.3k
  • Views 721.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

1 hour ago, Eladan said:

Браво. комшије! Навућићете и навићићете ме да стално долазим да вам честитам :thumbsup: Само гази!

Navući ćete, navići ćete...

Al ok, drhti ti ruka dok kucaš ovu neiskrenu čestitku.

6 hours ago, Nikodije said:

Navući ćete, navići ćete...

Al ok, drhti ti ruka dok kucaš ovu neiskrenu čestitku.

Морам да те разочарам, али ниси у праву, по оба основа :tongue:

Evo ja iskreno zelim da vas navucemo

Жеље су једно, реалност уме да буде другачија :tongue:

Nadam se da je aleksi ono nekontrolisano krstenje bio samo ritual posle duge pauze, da ce da iskulira s  tim

Ma ako će da igra dobro i pogađa, neka radi šta hoće. Ako mu to pomaže samo neka tera.

Bio na firminoj proslavi, pa sam ispratio samo preko Livescore-a. Bravo za momke, nek Turci idu u F8 ako ih nije sramota :happy:

Itudis izgleda nasledio Željkov ugovor pa mora da nas pusti 

2 hours ago, ZokiAsov said:

Nadam se da je aleksi ono nekontrolisano krstenje bio samo ritual posle duge pauze, da ce da iskulira s  tim

F8815FC7-9072-45A5-80FC-D8C4FFE2916E.jpeg.565bd4cf1b5bb2b6c5a8310451eec0ba.jpeg

Хоће :fantom:

Otac Avram

Avramohije.

Velika Božija pobeda, spustio je lidera Evrolige na 72 poena. To je bio Bog, naš Bog, nije se predavao, pomagao je sam sebi, svi smo verovali u njega i to je dovelo do pobede. Ovo je Božija volja

Da zabelezimo da posle Baskonije imamo najduzi niz pobeda trenutno u EL :happy:

Edit - i da razliku izmedju komsija i nas, u odnosu pob/por, a i pozicije na tabeli, je napravila jedna srecna trojka Nedovica :happy::happy:

Edited by lord_s

Par crtica, dok nije skroz izvetrilo.

- Panter nas držao u životu dok su Anđušić i Madar bili u igri

- Egzum nam je baš otežao jeftinim faulovima (nešto slično kao Panter protiv Žalgirisa). Mora ozbiljniji da bude u odbrani, lako ga pretrčavaju na prvom koraku.

- Papa koji čuva sve visoke bolje od Ledeja. Mislim da je imao jedan jedini propust na celom meču, a to je što nije bacio na Lesora na kom je ostao Kalates. Trebao je da prepozna to kad je na njega izašao Buker i da se ne glupira sa fejd avej. Igrač sa takvim renomeom to mora da prepoznaje i rešava. Sreća pa se Avram pojavio niotkuda i srećno dobio faul.
- Ledej koji rešava dva napada posle tajma. Konačno...
- Brat Džekiri zajebo i Smajlija sa faulovima :)
- Avram koji dva puta ispada ko iz voza (jbg nije igrao puno, a nije ni igrao EL do sad) dva puta. Tek što je ušao Vilbekin mu protrčava iza leđa i posle pravi 2+1 totalno bzv. To pišem na konto završnice protiv fmp. Malog Jovanovića je Frejzer isto ostavio da je ovaj bio zabezeknut brzinom. Pravili se neki 2+1 idiotski i tako to. Znači malo realnosti i obzira, da se ne osuđuju olako takve stvari.

Meni je najjaci utisak sto smo odigrali zrelije nego obicno, bez gubljenja glave na minus 11, bez ispucavanja trojki, vec strpljivo 2 poena po 2 poena. Pomoglo je i sto su oni u problemima s povredama, a mi upravo izlazimo iz njih + su im 2 visoka rano usli u 4 faula pa smo u tu ranu ubadali prstom. I opet je trebalo malo srece za pobedu. Nadam se da sad moze samo bolje

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.