Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

Mi smo ladno u ove dve utakmice dali ukupno 8 trojki, i ipak pobedili.

Posted
1 hour ago, Eladan said:

Браво. комшије! Навућићете и навићићете ме да стално долазим да вам честитам :thumbsup: Само гази!

Navući ćete, navići ćete...

Al ok, drhti ti ruka dok kucaš ovu neiskrenu čestitku.

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted
6 hours ago, Nikodije said:

Navući ćete, navići ćete...

Al ok, drhti ti ruka dok kucaš ovu neiskrenu čestitku.

Морам да те разочарам, али ниси у праву, по оба основа :tongue:

Posted

Жеље су једно, реалност уме да буде другачија :tongue:

Posted

Nadam se da je aleksi ono nekontrolisano krstenje bio samo ritual posle duge pauze, da ce da iskulira s  tim

• -1 1
Posted

Ma ako će da igra dobro i pogađa, neka radi šta hoće. Ako mu to pomaže samo neka tera.

• +1 4
Posted

Bio na firminoj proslavi, pa sam ispratio samo preko Livescore-a. Bravo za momke, nek Turci idu u F8 ako ih nije sramota :happy:

Itudis izgleda nasledio Željkov ugovor pa mora da nas pusti 

Posted
2 hours ago, ZokiAsov said:

Nadam se da je aleksi ono nekontrolisano krstenje bio samo ritual posle duge pauze, da ce da iskulira s  tim

F8815FC7-9072-45A5-80FC-D8C4FFE2916E.jpeg.565bd4cf1b5bb2b6c5a8310451eec0ba.jpeg

Хоће :fantom:

Posted

Velika Božija pobeda, spustio je lidera Evrolige na 72 poena. To je bio Bog, naš Bog, nije se predavao, pomagao je sam sebi, svi smo verovali u njega i to je dovelo do pobede. Ovo je Božija volja

Posted (edited)

Da zabelezimo da posle Baskonije imamo najduzi niz pobeda trenutno u EL :happy:

Edit - i da razliku izmedju komsija i nas, u odnosu pob/por, a i pozicije na tabeli, je napravila jedna srecna trojka Nedovica :happy::happy:

Edited by lord_s
Posted

Par crtica, dok nije skroz izvetrilo.

- Panter nas držao u životu dok su Anđušić i Madar bili u igri

- Egzum nam je baš otežao jeftinim faulovima (nešto slično kao Panter protiv Žalgirisa). Mora ozbiljniji da bude u odbrani, lako ga pretrčavaju na prvom koraku.

- Papa koji čuva sve visoke bolje od Ledeja. Mislim da je imao jedan jedini propust na celom meču, a to je što nije bacio na Lesora na kom je ostao Kalates. Trebao je da prepozna to kad je na njega izašao Buker i da se ne glupira sa fejd avej. Igrač sa takvim renomeom to mora da prepoznaje i rešava. Sreća pa se Avram pojavio niotkuda i srećno dobio faul.
- Ledej koji rešava dva napada posle tajma. Konačno...
- Brat Džekiri zajebo i Smajlija sa faulovima :)
- Avram koji dva puta ispada ko iz voza (jbg nije igrao puno, a nije ni igrao EL do sad) dva puta. Tek što je ušao Vilbekin mu protrčava iza leđa i posle pravi 2+1 totalno bzv. To pišem na konto završnice protiv fmp. Malog Jovanovića je Frejzer isto ostavio da je ovaj bio zabezeknut brzinom. Pravili se neki 2+1 idiotski i tako to. Znači malo realnosti i obzira, da se ne osuđuju olako takve stvari.

• +1 1
Posted

Meni je najjaci utisak sto smo odigrali zrelije nego obicno, bez gubljenja glave na minus 11, bez ispucavanja trojki, vec strpljivo 2 poena po 2 poena. Pomoglo je i sto su oni u problemima s povredama, a mi upravo izlazimo iz njih + su im 2 visoka rano usli u 4 faula pa smo u tu ranu ubadali prstom. I opet je trebalo malo srece za pobedu. Nadam se da sad moze samo bolje

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...