Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Mozda sam preoptimistican, ali mislim da mozemo da dobijemo Bajern..

• Replies 12.3k
  • Views 689.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

2 minutes ago, Lord Stef said:

Ok, razgonismo Turke na buljuke, sad nam dolazi Svabo na megdan u Bg. Ima li neki Bugarin kad smo vec u seriji?

Ima oni Vezenkov, omaleno bugarce

1 minute ago, ZokiAsov said:

i da je aleksina borbenost zarazna

glupo bi bilo reći da je aleksa prelomio pored ledeja i papapetrua, al je bukvalno doneo energiju koja nam je falila

od njegovog ulaska smo imali par laganih poena posle njegovih p’n’r-ova što nam je mnogo nedostajalo do sada u sezoni

pa i ona lopta na kraju kad je iznudio novi napad

možda još protiv bajerna odigra ispod radara, posle će već biti skautiran i neće biti laganih poena, al će biti nove energije u timu(i njegove i smajlijeve)

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Mozda sam preoptimistican, ali mislim da mozemo da dobijemo Bajern..

Teško.

Švabo je to.

evo me stigoh kući, gledam rezultat i ne verujem. stiže usran do potoka napokon.

oooo fala Bogu da se jedna ovako dobije

Željko odlazi!

Чудан меч за наше стандарде, мали број поена и очајни проценти на обе стране, посебно на нашој. Успут огроман број бацања за нас уз не тако високу успешност а иначе смо најбољи у лиги у томе.
Они су реално пропустили шансу на десетак разлике крајем треће да се одлепе додатно и вероватно преломе. На крају нас је у игри одржао и Ледеј са она два јако тешка шута и Грк луди с оном блокадом.

За Алексу капа доле, опет наизглед можда чудна одлука да у првом мечу после толике паузе добије оволику улогу у завршници док се ломило али ето испало је добро.

Ексум можда није био сјајан вечерас али бацања од 96% ове сезоне и колко већ има везано типа 34/34 :ziga:

Пантер клупиран док се ломи такође занимљив детаљ.

Turske ekipe nam odgovaraju. Fener, Efes...Bursa

Sa Aleksom bi imali upola manje poraza ali dobro, bitno je da se sad vratio.

Mnogo je velik.

3 minutes ago, *edited by mod said:

i neka ga dobri Bog čuva od povreda do kraja sezone

Ljudi, polako ali sigurno, papa razbudjen, egzum slegao, Alen mačka se vraća, eto nam i Alekse, kapiten malo odmara završnice, Ledej odlučio da isprati a Lesori burazeri igraju MVP sezonu. 

Prelepi svi. Dobri momci, mačke.

Браво. комшије! Навућићете и навићићете ме да стално долазим да вам честитам :thumbsup: Само гази!

17 minutes ago, *edited by mod said:

Drugi je ovo tim s njim na parketu. S rezervnim centrom bi bio i treći.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout