Jimmy Kowalski Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Mozda sam preoptimistican, ali mislim da mozemo da dobijemo Bajern.. 1
ZokiAsov Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 2 minutes ago, Lord Stef said: Ok, razgonismo Turke na buljuke, sad nam dolazi Svabo na megdan u Bg. Ima li neki Bugarin kad smo vec u seriji? Ima oni Vezenkov, omaleno bugarce
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 1 minute ago, ZokiAsov said: i da je aleksina borbenost zarazna glupo bi bilo reći da je aleksa prelomio pored ledeja i papapetrua, al je bukvalno doneo energiju koja nam je falila od njegovog ulaska smo imali par laganih poena posle njegovih p’n’r-ova što nam je mnogo nedostajalo do sada u sezoni pa i ona lopta na kraju kad je iznudio novi napad možda još protiv bajerna odigra ispod radara, posle će već biti skautiran i neće biti laganih poena, al će biti nove energije u timu(i njegove i smajlijeve)
BWA Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mozda sam preoptimistican, ali mislim da mozemo da dobijemo Bajern.. Teško. Švabo je to.
Ted Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 evo me stigoh kući, gledam rezultat i ne verujem. stiže usran do potoka napokon. oooo fala Bogu da se jedna ovako dobije 2 1
johan nagel Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Чудан меч за наше стандарде, мали број поена и очајни проценти на обе стране, посебно на нашој. Успут огроман број бацања за нас уз не тако високу успешност а иначе смо најбољи у лиги у томе. Они су реално пропустили шансу на десетак разлике крајем треће да се одлепе додатно и вероватно преломе. На крају нас је у игри одржао и Ледеј са она два јако тешка шута и Грк луди с оном блокадом. За Алексу капа доле, опет наизглед можда чудна одлука да у првом мечу после толике паузе добије оволику улогу у завршници док се ломило али ето испало је добро. Ексум можда није био сјајан вечерас али бацања од 96% ове сезоне и колко већ има везано типа 34/34 Пантер клупиран док се ломи такође занимљив детаљ. 3
shimpu Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Turske ekipe nam odgovaraju. Fener, Efes...Bursa
*edited by mod Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Sa Aleksom bi imali upola manje poraza ali dobro, bitno je da se sad vratio. 2
Ted Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 3 minutes ago, *edited by mod said: Sa Aleksom bi imali upola manje poraza ali dobro, bitno je da se sad vratio. i neka ga dobri Bog čuva od povreda do kraja sezone 3 2
Azdaja Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Ljudi, polako ali sigurno, papa razbudjen, egzum slegao, Alen mačka se vraća, eto nam i Alekse, kapiten malo odmara završnice, Ledej odlučio da isprati a Lesori burazeri igraju MVP sezonu. Prelepi svi. Dobri momci, mačke. 2 1
Eladan Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Браво. комшије! Навућићете и навићићете ме да стално долазим да вам честитам Само гази! 3
keitel Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 17 minutes ago, *edited by mod said: Sa Aleksom bi imali upola manje poraza ali dobro, bitno je da se sad vratio. Drugi je ovo tim s njim na parketu. S rezervnim centrom bi bio i treći.
Recommended Posts