Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Aleksaaaaa :hail:

Zasrao gomilu stvari ali daje nam ozbiljan upgrade karakterno 

Što se utakmice tiče.. Da su jednu trojku od onih otvorenih pogodili bilo bi 10 za njih 

• Replies 12.3k
  • Views 689.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Dobili smo utakmicu sa 45% za 2 i 28% za 3

Edited by garmonbozia

Utego Zeljko odbranu.

Sad jos da dotera napad..

Na dan armije nismo mogli da izgubimo jbga. Partizanstina 💪💪💪💪💪

Aaaaaaaa!!!!!!

Jaooooo ni krivi ni dužni, hvala ti Itudise, hvala ti Gudura bezmudi.

Браво бре то се тражи..

Хвала курцу да добијемо једну неизвесну, овим смо анулирали Валенсију, Ефесом донекле Здузве. Сад Бајерн мора пасти и ето лепе серије.

Vala bas, dobro smo se sibali. Papapetru je suho zlato. Aleksa je na pocetku usro sve sto je probao, ali istrpeo je zeljko pa se vratilo. Zek bio dobar, gudura kad god je bio na parketu igrali smo 6 protiv 4, nije to fer jebi ga...

Idemo dalje, zivi bili pa vidjeli

mora i vama malo da se vrati. kad sam video vilbekina da resava znao sam da od toga nema nista. cestitke.

Puno mi srce da konacno vidim Aleksuuuu

Ruzna utakmica ubij boze ali bar u odbrani pocinjemo da licimo na nesto

Solidno.

Sad slijedi izrazito teško gostovanje u Laktašima.

Bravo grobari

spacer.png

Mnogo bitna pobeda za psihu pre svega, gubili smo fino u trecoj i uspeli da se vratimo. U zavrsnici utakmice se videlo da je dobra hemija medju igracima, i da je aleksina borbenost zarazna

Ok, razgonismo Turke na buljuke, sad nam dolazi Svabo na megdan u Bg. Ima li neki Bugarin kad smo vec u seriji?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout