Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

panter lepo reko da nema igraca u evropi koji moze da ga cuva :fantom:

• Replies 12.3k
  • Views 689k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Bukvalno je Panter prodao utakmicu. 20 sekundi do kraja imaš  maltene ceo napad i ti šutiraš trojku

Edited by garmonbozia

Bilo bi posteno da u jednom momentu priznamo sebi da ovaj eksperiment sa sipanjem punkurac para i dovodjenjem Zoca prosto nije uspesan.

zeljko je prevazidjen trener, sori ali tako je

Sahranjuje nas opasno ta budala.

ŽELJKO DOVODI PLEJMEJKERA !!!

Edited by BlackGeorge

žoc?

Hajde da vidimo šta će sad da bude izgovor  Obradoviću...

Lose je ovo... I uvek je isto... Godinu dana vec

Ajde ove promašene trojke ali ona pomoć sa Vildoze je za zatvor.

Mnogo imamo igrača sa luzerskim karakterom u ekipi.

Just now, keitel said:

Ajde ove promašene trojke ali ona pomoć sa Vildoze je za zatvor.

Mnogo imamo igrača sa luzerskim karakterom u ekipi.

Ovako kad gledam moj KKP...kao da gledam FK Besiktas..koji dovede neke isluzene top igrace..a oni su tu da malo kao mrdaj, uzmu cash i cao sirotinjo.

Selekcija mizerija. Divljanje pantera na ovom nivou sam video samo kod onog debila Džejmsa što je u Monaku sada. Al taj brat isporučuje malo ozbiljnije i češće od ovog.

Ideš u kurac više.

Nije ajde promasene trojke, covek je sutnuo na 20 sekundi do kraja utakmice, to se ne radi. On bi trebalo kao da nam je kapiten i jedan od inteligentnijih igraca.

Jebes mi sve ovo bi borac cacak zatvorio na tri minuta do kraja. Ove poslednje odbrane i sutevi pantera su kao da buse jebenog zeljka

@kud u maglu Simoviću utisci iz hale? Prošlo sve ok na kraju? Osim rezultata al to je već očekivano.

mrzi me da pišem opet sve isto. sve što sam napisao ranije stoji. i na moju ogromnu žalost, potvrđuje se.

iskreno, i ovo me iznenadilo, mislio sam da će biti još jedan poraz bez drame.

siguran sam da će Partizan opet biti ono što mi želimo i volimo da bude. ali to svakako neće biti ove sezone, niti sa ovakvim načinom rada i selekcije.

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout