ToniAdams Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 panter lepo reko da nema igraca u evropi koji moze da ga cuva
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Bukvalno je Panter prodao utakmicu. 20 sekundi do kraja imaš maltene ceo napad i ti šutiraš trojku Edited December 8, 2022 by garmonbozia 6
SNARC Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Bilo bi posteno da u jednom momentu priznamo sebi da ovaj eksperiment sa sipanjem punkurac para i dovodjenjem Zoca prosto nije uspesan. 5
ToniAdams Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 zeljko je prevazidjen trener, sori ali tako je 4 1
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Sahranjuje nas opasno ta budala. ŽELJKO DOVODI PLEJMEJKERA !!! Edited December 8, 2022 by BlackGeorge
cartman Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Hajde da vidimo šta će sad da bude izgovor Obradoviću... Lose je ovo... I uvek je isto... Godinu dana vec 1
keitel Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ajde ove promašene trojke ali ona pomoć sa Vildoze je za zatvor. Mnogo imamo igrača sa luzerskim karakterom u ekipi. 4
SNARC Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Just now, keitel said: Ajde ove promašene trojke ali ona pomoć sa Vildoze je za zatvor. Mnogo imamo igrača sa luzerskim karakterom u ekipi. Ovako kad gledam moj KKP...kao da gledam FK Besiktas..koji dovede neke isluzene top igrace..a oni su tu da malo kao mrdaj, uzmu cash i cao sirotinjo.
Azdaja Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Selekcija mizerija. Divljanje pantera na ovom nivou sam video samo kod onog debila Džejmsa što je u Monaku sada. Al taj brat isporučuje malo ozbiljnije i češće od ovog. Ideš u kurac više. 1
goofs Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Nije ajde promasene trojke, covek je sutnuo na 20 sekundi do kraja utakmice, to se ne radi. On bi trebalo kao da nam je kapiten i jedan od inteligentnijih igraca. 2
ZokiAsov Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Jebes mi sve ovo bi borac cacak zatvorio na tri minuta do kraja. Ove poslednje odbrane i sutevi pantera su kao da buse jebenog zeljka
Azdaja Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 @kud u maglu Simoviću utisci iz hale? Prošlo sve ok na kraju? Osim rezultata al to je već očekivano.
Ted Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) mrzi me da pišem opet sve isto. sve što sam napisao ranije stoji. i na moju ogromnu žalost, potvrđuje se. iskreno, i ovo me iznenadilo, mislio sam da će biti još jedan poraz bez drame. siguran sam da će Partizan opet biti ono što mi želimo i volimo da bude. ali to svakako neće biti ove sezone, niti sa ovakvim načinom rada i selekcije. Edited December 8, 2022 by Ted
Recommended Posts