SNARC Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Jel mozemo da se dogovorimo da igramo Put oko sveta ili tako nesto..Jebe nas mnogo ova odbrana, daj da batalimo to nekako.
Nikodije Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Zašto lažovčina sa mikrofonom na predstavljanju ekipe kaže "a sada košarkaši našeg šampiona" kad kkp nije šampion ničega od 2014? 3 2
lord_s Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Igrali smo odbranu 5-6 minuta, i onda kraja uspeli da primimo 40 poena za poluvreme Nekoliko smesno losih odluka i otvorenih suteva koje nismo ubacili Bice ovo pravo mucenje do kraja
ToniAdams Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 mozda smo u ovoj cetvrtini primili 30 al smo prvu iskidali odbranu
goofs Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Just now, Nikodije said: Zašto lažovčina sa mikrofonom na predstavljanju ekipe kaže "a sada košarkaši našeg šampiona" kad kkp nije šampion ničega od 2014? Ne razumeš ti to, za nas su oni uvek šampioni 1
bradilko Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 da nije lesor onoliko skakao gubili bi 15 razlike. madar sta radi pa to je dno dna. uvek potez vise, dribling vise. sve tri lopte koje je izgubio primili smo kos. exum nista. pantera zatvorili. lose nam se pise.
Lord Stef Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Jebi se Toni za reakciju, zaboravio sam sta sam napisao, sad mi dodje da sednem i placem Kako sezona odmice, sve mi vise deluje da nismo za kurac. Ovo je na papiru ekipa koja treba da se proseta do titule u ABA i da se ozbiljno posiba za top 8, umesto toga imamo samo Lesora koji igra za sve pare i ostale koji se povremeno pojave.
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Kada će Željko da dovede ozbiljnog plejmejkera da počnemo da igramo košarku? Exum to nije. Madar je još zelen.
ZokiAsov Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ledej moze samo slucajno da uhvati loptu... jebem ga u usta 2
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 1 minute ago, ZokiAsov said: Ledej moze samo slucajno da uhvati loptu... jebem ga u usta Najgori igrač i to ne samo večeras.
lord_s Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Kolika je nervoza kod igraca oba tima vidi se iz promasenih trojki koje su mahom bile way off, i ovim greskama u dodavanjima/prenosu lopte.
Recommended Posts