holden kolfild Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) tosa, ko moj cale. vec je stari koji objasnjava, ali oduvek sam ga vise simpatisao od kancelarije colovic. tosu, da mi je njegov tiket.. a nekad je bio mladac. Edited December 8, 2022 by holden kolfild 2
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 5 hours ago, BWA said: Kakav debil je ovaj Ostoja majko moja. Pa glupane, ako se utakmica uopšte odigra biće dobro. Neće da igra KLS zbog incidenata a onda sam stvori uslove da do njih dođe. Očekujem pred početak meča da izađu na centar parketa Ostoja i Čović. Da se sagne Ostoja i da krene felacio. 2
Lord Stef Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Defanzivno, nebo i zemlja u odnosu na prosli derbi. Valjda ubacimo i trojku neku 1
ZokiAsov Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Usrali se cigani, sad mora da ide na 20+ ili ce biti mucenje
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Brodzianski ničemu ne služi. Tako i Tristan može da pravi namerne lične i da ne učestvuje u čuvanju koša i skoka. Anđušić izuzetno loš za sada. Lesor drži celu ekipu Partizana u prednosti. Edited December 8, 2022 by BlackGeorge
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Na šta nam liči igra kukala nam majka. Šta je Željko pripremao od prošlog derbija u napadu ništa mi nije jasno. evidentno je bolja odbrana, ali ova druga četvrtina je kriminal u napadu.
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Željko nam sjebao momentum ubacivanjem Slovaka, Anđušića, Trifunovića. Ko da ništa nismo uradili. I evo, sad njih idu trojke. Oslobodili se.... Lesor već ima 10 skokova. Lidej ne može protiv zvezde trojku da pogodi. Edited December 8, 2022 by BlackGeorge
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Igraju istu jebenu akciju stalno i prodaju je svaki put. a sad se i odbrana raspala skroz Edited December 8, 2022 by garmonbozia
Kreator Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Exum ne može da razigra ni moju pokojnu babu. Samo može da solira, ulazi, trojke....ali maši i to.
ToniAdams Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 nema veze, sto bi reko kums ova tekma je bitna samo navijacima, podrska robiji 1
Recommended Posts