BWA Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Kakav debil je ovaj Ostoja majko moja. Pa glupane, ako se utakmica uopšte odigra biće dobro. Neće da igra KLS zbog incidenata a onda sam stvori uslove da do njih dođe. Edited December 8, 2022 by BWA 3
smooth.Op Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ovo može da uradi samo idiot ili kompletan idiot.
SNARC Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 3 minutes ago, smooth.Op said: Ovo može da uradi samo idiot ili kompletan idiot. Ili jako, jako ucenjen covek. Branice se Kosovo i vrhovni komandant u Areni veceras
Milosh76 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Oko Arene milion pandura, kornjaca, marica, autobusa, saobracajaca koji proveravaju dokumenta ljudi koji su parkirali bas ispred Arene.Ko ide, neka se cuva, bice cudo ako ne bude sranja. 1
BWA Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 I sad više niko ne prica o utakmici. Bravo degenerici. 2
kralj Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 20 hours ago, holden kolfild said: prva recenica ti je tacna. druga recenica, narocito boldirani deo nije nikako. tvoje umisljeno stado bi trebalo da se odnosi na one koji gledaju covica/vucica i ostoju/vucica, a u stvari primaju naknadu kao boba oca. a forumasice i forumasi i obican deo navijanja su ''slucaj vucicu pederu''. nije u redu da nazivas stadom ljude koji skandiraju ono sto se ne cuje na utakmicama kada je zvezda domacin. meni je iskreno zao sto toga nema na kk zvezdinim utakmicama. uvek se setim kad je 2020. +/- neka godina, nestala struja kad je zvezda bila domacin, a spontano je krenulo vesicu pederu (opravdano, koliko vas je ukanalio sa zezeljima i paukovima), umesto spontanog i bas tada aktuelnog - vucicu pederu. Stvarno ne mogu da odgovaram na ove nebuloze.
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ma kakvo sranje, biće sve ok samo ne vidim što bi neko reskirao posle ovih sranja da uopšte ide u arenu, ni utakmica mi se više ne gleda
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Just now, garmonbozia said: samo ne vidim što bi neko reskirao posle ovih sranja da uopšte ide u arenu, ni utakmica mi se više ne gleda kojih sranja? rat saopštenjima? evo ja idem, bio sam i na finalu abe ovo će da bude plitak potok u odnosu na to, da ne spominjem finale kupa u nišu
*edited by mod Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ne bih voleo da sedim ispod dela 400 gde su gostujući navijači + ću doći ranije nego inače. Sem toga nema zašto da se ne ide.
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) rat saopštenjima, još dublje trovanje u glavama navijača, sve što diže tenzije na ozbiljan nivo Razumem da ideš, samo ne vidim što bi iko rizikovao posle ovakvih debilizma. Nije kao da se nešto plašim, bio sam i ja na finalu ABA lige, bio sam i kad su batinaši jurili zbog včćpdr, ali mi je jednostavno svega preko klinca, smučila mi se cela situacija, pritom ovo što @*edited by modkaže. A i uvek idemo i supruga i ja zajedno na utakmice, pa barem jedno da bude funkcionalno ako se nešto desi Edited December 8, 2022 by garmonbozia 2
Joe D Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 sve sto je moglo da se uradi da se poveca sansa za incident, uradjeno je. sad se uzdamo u zdrav razum 2
holden kolfild Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 30 minutes ago, kralj said: Stvarno ne mogu da odgovaram na ove nebuloze. nisam ni trazio odgovor, sve ok
Recommended Posts