BWA Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ajd malo da relaksiramo atmosferu, petorka koja je igrala za oba tima moka slavnić - miloš vujanić - oliver popović - milan gurović - vlade divac na klupi zna se ko Bojan Bakic umjesto Vujanica.
Joe D Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) bojan nije igrao ni za jedne strana petorka volden, panter, kinsi, roberts, ne mogu se setiti jos nekog edit: gist, setio sam se Edited December 8, 2022 by Joe D
levi Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 to je njihova a posle ćete da čujete našuCvetković, Bakić, Dozet, Čeda, Šilobad 1
BWA Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Jovo Stanojević je igrao i za jedne i za druge. Edited December 8, 2022 by BWA
shimpu Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) ovo sam nasao preko google pretrazivaca Evo spiska svih košarkaša, koji su deo karijere proveli u Crvenoj zvezdi i Partizanu: Borislav Stanković, Aleksandar Nikolić, Milan Blagojević, Đorđe Lazić, Đorđe Konjović, Milan Radivojević, Borislav Ćurčić, Branko Radović, Zoran Slavnić, Dražen Dalipagić, Mlađan Šilobad Oliver Popović, Nebojša Bukumirović, Igor Perović, Dejan Tomašević, Milan Dozet, Dragoljub Vidačić, Zoran Sretenović, Aleksandar Gilić, Dragan Lukovski, Vladimir Đokić, Slobodan Šljivančanin, Jovo Stanojević, Goran Savanović, Nemanja Jelesijević, Aleksandar Gajić, Vlade Divac, Goran Ćakić, Miloš Vujanić, Marko Lekić, Luka Bogdanović, Mirko Kovač, Milan Gurović, Slavko Vraneš, Raško Katić, Ivan Radenović, Boris Bakić, Čedomir Vitkovac, Sava Lešić, Darko Balaban, Strahinja Milošević, Stevan Milošević, Lorens Roberts, Predrag Samardžiski, Ivan Marinković, Andreja Milutinović Aleksandar Cvetković, Terens Kinsi, Aleksandar Aranitović, Nikola Radičević, Stefan Janković, Joe D, Panter i Kampaco Tu su i treneri: Vladislav Lale Lučić, Duško Vujošević, Ranko Žeravica, Zoran Moka Slavnić, Miroslav - Muta Nikolić... Edited December 8, 2022 by shimpr 1
shimpu Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Luka Bogdanovic je igrao i za jedne i za druge
shimpu Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Da li neko zna nekog igraca koji je igrao i za jedne i za druge
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Petar Aranitović, zamalo ne bre on, zaboravio sam kako se zove onaj što je potpisao ugovor sns olovkom edit: rakićević? Edited December 8, 2022 by garmonbozia
Joe D Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 2 minutes ago, garmonbozia said: Petar Aranitović, zamalo ne bre on, zaboravio sam kako se zove onaj što je potpisao ugovor sns olovkom petar rakicevic 1
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 a petorka "otetih" pojačanja od jednih i drugih?
Recommended Posts