Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, BlackGeorge said:

Ipak ste vi domaćini u ponedeljak. Meč počinje u 20h. Ja sam pričao o aba ligi, odnosno sledećem meču.

Mi imamo tri domacinstva u sledeca cetiri kola i utakmicu protiv vas, nemoguce je da igramo cetiri utakmice kuci zaredom. Pretpostavljam da nisi gledao nasu utakmicu, Kuzmanovic i Plavsic su nekoliko puta ponovili da se evroligaski derbi igra na vasem terenu u Areni. Ako oni grese onda i ja imam  dezinformaciju.

Posted
3 minutes ago, harper said:

Mi imamo tri domacinstva u sledeca cetiri kola i utakmicu protiv vas, nemoguce je da igramo cetiri utakmice kuci zaredom. Pretpostavljam da nisi gledao nasu utakmicu, Kuzmanovic i Plavsic su nekoliko puta ponovili da se evroligaski derbi igra na vasem terenu u Areni. Ako oni grese onda i ja imam  dezinformaciju.

covek ti lepo kaze , aba liga, ponedeljak. ti mislis euroliga 8 decembar

• +1 1
Posted (edited)

@harper

U pravu si ti da smo mi domaćini u evroligi kada budemo igrali prvi meč u tom takmičenju protiv Vas. Ali, da ponovim, ja sam pričao o prvom našem narednom meču u Aba ligi a to je sada u ponedeljak, protiv vas.

Meni je Aba liga bitno takmičenje a ovo revijalno ispucavanje po evroligi ... jbg ne vidim neki značaj biti 9 ili 16, 17, 18. Meni je samo bitno da osvojimo aba ligu.

Edited by BlackGeorge
Posted

Uz malo srece bi mogli vezati naredne tri pobede u EL.

Ovo danas protiv Reala sam jako malo gledao ali utisak je da smo i uprkos skoro 100 poena datih u gostima bili blizi pobedi protiv Barse nego ovde. 

Posted (edited)

Наредне две (Валенсија и Звезда у Арени) дефинитивно морамо да победимо ако имамо икакве амбиције у Евролиги. Проблем је што нам иде зајебан распоред на свим фронтовима до нове године а фонд играча нам је минималан.

Је л’ има неког објашњења зашто је одједном Анђушић играо 30 минута а Мадар 5? Једино неки принцип награде и казне за текму у Барселони ми је објашњење.

Edited by johan nagel
Posted
47 minutes ago, johan nagel said:

Је л’ има неког објашњења зашто је одједном Анђушић играо 30 минута а Мадар 5? Једино неки принцип награде и казне за текму у Барселони ми је објашњење.

Zato sto je Madar postao bezopasan u napadu. Nit' ima sut, nit' ima pas, nit' ima hrabrosti da ide do samog kraja, nit' zna da probije i podeli. Andjusic je barem pretnja sa distance, ako nista drugo.

Verovatno privremena odluka.

Dobro je sto se Djusa vratio u zivot.

Sad je vreme za Madara i Papapetrua.

• +1 1
Posted

Jesmo li domacini ili gosti protiv zvezde? Zanima me i evroliga i aba

• Haha 1
Posted
10 hours ago, johan nagel said:

Posted

Čekamo i mi Gossa, njega ili Hezonju :D

Posted

kupili ih sa puta barca 10o minutnim skandiranjem

Posted

Ništa iznenađujuće, i dalje smo drugi najbolji napad lige iza Fenera i ubedljivo najlošija odbrana lige. 

Posted (edited)

Iznenadjujuce je to da ne mozemo apsolutno nikakav pomak defanzivno da napravimo. Ok, svi znamo da nismo tim sacinjen od prefinjenih defanzivaca, ali postoji i faktor zalaganja, volje i energije, mi gotovo svaku cetvrtinu ostajemo sa po penalom ili dva do bonusa u poslednja 2 minuta.

O defanzivnom skoku da ne pricamo, tu nas je recimo Barsa urnisala, imali su 15 ofanzivnih cini mi se, krila Kalinic i Da Silva polovinu od toga.

Uglavnom, sledi period u kome postoji imperativ pobeda, bez obzira na 'tezak' raspored, sranje je samo sto nismo kompletni, makar Avram bi znacio mnogo u rotaciji bekova, kod prenosa lopte pre svega.

Sve tamo do gostovanja Feneru, mi smo u periodu koji bi vrlo lako mogao da definise nasu sezonu u EL u smislu da li cemo uspeti da drzimo manje-vise 50% uspesnosti i samim tim drzati kandidaturu za to top 8 mesto u nekom realnom domasaju

Edited by lord_s
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...