BWA Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Neka ga makar na klupi. Suvišno je napominjati kakav marketinški bum bi izazvalo dovođenje bivšeg NBA igrača hrvatske nacionalnosti.
April Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 24 minutes ago, BWA said: Neka ga makar na klupi. Suvišno je napominjati kakav marketinški bum bi izazvalo dovođenje budućeg NBA igrača hrvatske nacionalnosti. Danko Branković, npr Balša, Danko, Lesor kapiten #prićajsrpskijebemtimatermajmuneštabilo i brat Žofri 1
April Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 „Izašli smo sa tačnim ciframa. To da li neko priznaje, ne priznaje kamate ili ne znam šta, kamata je sastavni deo poreskog opterećenja za svakoga u ovoj zemlji, tako i za te klubove. I porez će morati da plate svi. To je naša ključna poruka i FK Crvena zvezda i FK Partizan i Košarkaški klub Partizan, a najmanje duguje KK Crvena zvezda što se poreza tiče, ali svi će morati da plate porez“, dodao je Vučić
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 13 minutes ago, BWA said: Na kraju ispade odlična ova sezona. daj bože da ispadne, prošla je imala fail sa bursom nadam se da su igrači koji će ostati nešto izvukli iz te lekcije a vole bih da ostanu: aleksa, madar, điđi, kopriva, smajli, zagor, panter, tristan za lesora ne znam šta da mislim
Popular Post Ted Posted June 16, 2022 Popular Post Posted June 16, 2022 10 minutes ago, April said: „Izašli smo sa tačnim ciframa. To da li neko priznaje, ne priznaje kamate ili ne znam šta, kamata je sastavni deo poreskog opterećenja za svakoga u ovoj zemlji, tako i za te klubove. I porez će morati da plate svi. To je naša ključna poruka i FK Crvena zvezda i FK Partizan i Košarkaški klub Partizan, a najmanje duguje KK Crvena zvezda što se poreza tiče, ali svi će morati da plate porez“, dodao je Vučić da, mora da je skoro izmenjen zakon ako i večiti moraju da plate porez. do sada to nije bila obaveza nego mogućnost. sere Vučić za medalju. rodjače, to je tvoja krivica. vrtići tebi na dušu. aj pusti gradjanima da mogu da ne plate porez ili da plate malo kad hoće ili mogu. presahla bi kasa za pola godine. nego, ajd mi da vidimo ko to sprečava poresku upravu i poverioce da naplate dug. u čemu je problem. meni poreska nije htela da izda neko uverenje jer sam ostao dužan 0,38 dinara. pa sam morao da uplatim to i vratim se nazad sa dokazom. a ovi majstori naprave dug u milionima evra i nikom ništa. marš bre u kurac. 11
BWA Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Sad kad oborimo sve rekorde u posjeti. Neka se trese Arena!
Kreator Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 (edited) https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jam-madar-ide-u-letnju-ligu-da-trazi-nba-ugovor/422851 Neka ostane tamo što se mene tiče. Neka potpisuje uzastopne desetodnevne ugovore. Željko, traži pravog pleja. Sada već možeš da biraš. Edited June 16, 2022 by BlackGeorge
*edited by mod Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Ma nema šanse da će da se zapati u NBA ove sezone. Eto ga nazad nama taman za backup pleja. 1
BWA Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Sad su se konačno stekli uslovi da dovedemo Dejana Todorovića. Za bekapa, naravno.
Nikodije Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 23 minutes ago, BlackGeorge said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jam-madar-ide-u-letnju-ligu-da-trazi-nba-ugovor/422851 Neka ostane tamo što se mene tiče. Neka potpisuje uzastopne desetodnevne ugovore. Željko, traži pravog pleja. Sada već možeš da biraš. Pa birao je i prošle godine. Od gomile ponuđenih izabrao je Madara.
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 I dalje mu fali iskustvo, ali ga je i stekao tokom minule sezone i kako se blizio kraj igrao sve zrelije, uz naravno neizbezne oscilacije. Posebno je bilo upadljivo da okuplja ekipu, deli sugestije, sve vise je prihvatao ulogu vodje tima na parketu. Sledece sezone bice prvi plej, u to ne sumnjam.. 1
Recommended Posts