Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"


theanswer

Recommended Posts

28 minutes ago, BWA said:

Da mi je prisustvovati tim pregovorima.

Aj spusti malo brate, ne mogu...ajd, imam neki Jaguar. Bio divljak al prekucano, sve uredno. Ne smijem, ali da razmislim malo....

 

Ostoja:  Dobar dan, kakav Vam je auto, neki problem sa limarijom?

 

Poreznik:  Zdrav je limom skoro 100% samo nešto se ljušti lak. Rekao mi kum da malo limariju pogledam i jel motor radi kako treba. Sad radi mirno, solidno vuče, pali "na po zuba" ali troši ulje.

 

Ostoja:  Haaaa. Pa kud se ranije nismo sreli!!!!! Ja koristim za najizloženije delove zaptivnu smolu BODI 999. Nanosi se četkom uz kvašenje u nitro razredjivacu, povremeno. Preko nje možes i bojom ili čim hoces ili ne moraš ničim jer to je prilicno debeo sloj i vrlo elastican i pouzdan. Na dobro čistu povrsinu se mora naneti bilo koja zastita i pravilo je i osnovne boje prvo sloj nabaciti. Plastobit zaštite su jako dobre isto koje se četkom nabacuju. Ali sve prvenstveno mora da bude očetkano i čisto i sloj osnovne nitro pa onda zaštita jer su većina njih na nitro bazi. Bitulitne zaštite su mnogo lošije i jeftinije i većinom su za podove i vrata iznutra. Dovezi ti to u Prislonicu, treća kuća levo od familije Ristivojević, biće ko raketa za dva dana.

 

Poreznik: Živ bio ti meni. Onaj Ćoravi što je dolazio da izmiruje porez, mlatio nekim transkriptima, materijali policije, levo desno, sav sam se isprepadao. Malo falalo ja njemu da platim, a ne on državi. Nego kako ćemo? Gazada Aca reko mora nešto da se plati, ne mora sve, al neko milionče da legne, da može malo da se mlati po javnosti sa time. Da ispadne faca.

 

Ostoja: Leže sutra rođo, rđa me uhvatila ako ne platim. Daj samo račun, poziv na broj i ta sranja. Da ne uplati Šilobad pogrešno. Oće siroma da sa zbuni, stalno je po nekim funkcijama, a realno ništa ne radi. Vidi, da bude sigiurno, daću kafe kuvaririci da popuni to. I ako može još nešto. Jednu lepu eksel tabelu da napraviš, kako je sve izmireno. Čisto da Ćoravom malo skoči pritisak.

 

Poreznik: To ti je završeno.

 

 

Edited by Ted
  • Haha 4
Link to comment
49 minutes ago, garmonbozia said:

Ništa nema Tristan sem šuta :( čak ni stav da promeni nešto. 

ne mislim tako.meni samo deluje da tristan jos nije raskrstio sa nekim sopstvenim glupostima tj deluje da jos nije prihvatio ono  sto trazi obradovic od njega, kao da ima otpor prema tome.

 

  • +1 1
Link to comment

Tristan nema lateralne kretnje:laugh:

Ali ozbiljno, preduge su mu noge pa ima visoko težište, ne može da se spusti dovoljno nisko. Jednostavno su mu prespore noge.

 

Ima savršenu građu za odbojku.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...