hrkljush boys_2 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Odakle je uopste ova dunstercina Mlađović stigao u Radnički? Nevjerovatan lik. Upropasti vas u 2 dana 3 puta. Link to comment
adasevic Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Bio ranije u Metalcu ne znam dal je jos negde posle igrao il odatle dosao... Prica se da ce Lucic kod vas... lepo ce da vam legne... 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 Just now, adasevic said: Bio ranije u Metalcu ne znam dal je jos negde posle igrao il odatle dosao... Prica se da ce Lucic kod vas... lepo ce da vam legne... Iz Metalca. Kakav je Lucic, sta ga karakterise? Po tebi bolje on ili Mustafa? Link to comment
Constantin Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 1 hour ago, Constantin said: Ispliva samo tako....mada i kad ovaj njihob špic udje u naš kazneni, a Mladjović ga prati...ne beše mi svejedno....rekoh, sad ga ritne će ga prebaci na gradilište... ....i tako mu beše..... 1 1 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 (edited) 25 minutes ago, Constantin said: Naravno, vreme je da i Drobnjak predje na klupu....dva puta "pliva" van 16....a Sale...muk. Vreme je da dobije ispisnicu i nista vise. Nema dalje... Staviti Dujmovica i traziti golmana koji ce da bude pojacanje u pravom smislu. Penale ne zna da brani, najavljuje u koju ce stranu da se baci. Kod njega bih istakao visinu kao prednost u odnosu na Dujmovica i sto je sigurniji u istrcavanjima na visoke lopte i to je to. Reflex i ostalo NULA Edited July 21, 2022 by MaErAkLoIJA Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 http://zurnal.rs/fudbal/srpski-klubovi-u-evropi/134901/remi-gzire-i-radnickog-horor-u-reziji-golmana-foto Link to comment
adasevic Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 9 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Iz Metalca. Kakav je Lucic, sta ga karakterise? Po tebi bolje on ili Mustafa? Odlican je Lucic. Brz je i zna sa loptom. Mustafa je jaci, ali malo neartikulisaniji. On moze i na spica i na krilo. Lucic je klasicno krilo, moze na obe strane al je bolji levo. 2 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 1 minute ago, adasevic said: Odlican je Lucic. Brz je i zna sa loptom. Mustafa je jaci, ali malo neartikulisaniji. On moze i na spica i na krilo. Lucic je klasicno krilo, moze na obe strane al je bolji levo. Znaci Lucic bi bolje zamenio Mitrovica 1 Link to comment
Constantin Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 10 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Vreme je da dobije ispisnicu i nista vise. Nema dalje... Nemoj još da nam dovede i brata od tetke Spoiler Gobeljić mu je brat od tetke 4 Link to comment
Dimitrije Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 9 minutes ago, adasevic said: Bio ranije u Metalcu ne znam dal je jos negde posle igrao il odatle dosao... Prica se da ce Lucic kod vas... lepo ce da vam legne... Lucic i Gordic (golman) bi bili dobre pozajmioce. Obojca su bonusi. Lucic da zameni Mitrovica. Bocni napadac, odlican dribler, ima dobar pas. Gordic je mlad, ali bolji je od Drobnjaka. Ne znam da li Zvezda hoce da zajmi Mustafu koji ima brzinu ali je tehnicki slabiji od Lucica. I Velja Nikolic moze na pozajmicu. 1 Link to comment
adasevic Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Pa taj profil igraca. U principu oboijca bi vam radila posao. S tim sto je Lucic domaci pa je i bonus... 1 1 Link to comment
adasevic Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Just now, Dimitrije said: Lucic i Gordic (golman) bi bili dobre pozajmioce. Obojca su bonusi. Lucic da zameni Mitrovica. Bocni napadac, odlican dribler, ima dobar pas. Gordic je mlad, ali bolji je od Drobnjaka. Ne znam da li Zvezda hoce da zajmi Mustafu koji ima brzinu ali je tehnicki slabiji od Lucica. I Velja Nikolic moze na pozajmicu. Velja ce u Napredak izgleda... 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 Jadan nas trener bas mi ga zao nesto. Uvalili su mu kosku samo tako. Cele pripreme se zasnovale na Mitrovicu i da se napravi ovakav kretenski potez bez adekvatne zamene. http://zurnal.rs/fudbal/srpski-klubovi-u-evropi/134919/sivic-posle-dramaticnog-remija-na-malti-ekipa-je-pokazala-karakter Link to comment
cvetanovic17 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Nego s kim li se Aksentije pokačio na kraju utakmice, nekom na tribini poručio "Ajde čekam te ispred" Link to comment
Dimitrije Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 7 minutes ago, adasevic said: Velja ce u Napredak izgleda... Procitao sam ranije. Bolje bi bilo da ode u Radnicki jer se Radnicki bori za mesto u vrhu tabele a Napredak za sredinu. 1 Link to comment
Recommended Posts