Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

3 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Mislim da mozemo da ocekujemo protiv Gzire na krilima Jovanovica i Tomica.

Možda Mića umesto Tomića...

• +1 1
5 minutes ago, Captain_Darling said:

Možda Mića umesto Tomića...

Mića je malo zglajznuo s formom....nekako mi je bolji kad smeta protivniku, krilce si je krilce.

1 hour ago, Constantin said:

Mića je malo zglajznuo s formom....nekako mi je bolji kad smeta protivniku, krilce si je krilce.

Krilca smo si sami isekli uz svesrdnu pomoc drzavnog brenda. Ostali samo bataci (mada i njega sutnusmo), grudi i trtica...

3 minutes ago, Captain_Darling said:

Krilca smo si sami isekli uz svesrdnu pomoc drzavnog brenda. Ostali samo bataci (mada i njega sutnusmo), grudi i trtica...

SAmo nam je još Lalat falio.....ćuti kad mu ne prihvatiše ostavku.

7 minutes ago, dragance said:

:D aj da vas ne zadrzavam previše kad sam mislio da ste postali manje iritantni i spremni za diskusiju.

Pa ne moraš @dragance niko te nije bio po uši, ali ništa te nismo slagali. Ako i za nešto nismo u pravu, kaži, ništa strašno. Ne znam šta ne valja...

Da, ali to ne znaci da Zvezda ima “150 igrača pod ugovorom”, dok ostalih 150 ima groblje.

Edit: potpisu se oni sa potencijalom, sa mnogim drugim se ugovor raskine ili ne produži, itd.

Edited by dragance
  • Haha 1

Transkript razgovora Ivice sa Aksentijem i Arsom, ko ima instagram može da pogleda, hotsport.rs je izgleda sa našima na Malti pa ima dosta snimaka
https://www.instagram.com/stories/hotsport.rs/2885738578842623965/:

Ivica: Jel si igrao ti protiv Gzire?

Aksentije: Nisam, imao sam crveni karton

Ivica: A ti Arso?

Arsa: Nisam, ja sam otisao

Ivica: Zapamti, svi koji odu od mene, oni se vrate

Lepo neko napisao ovde, Ivica ih omađija nekako :s_d:

• Haha 1
Da, ali to ne znaci da Zvezda ima “150 igrača pod ugovorom”, dok ostalih 150 ima groblje.

Edit: potpisu se oni sa potencijalom, sa mnogim drugim se ugovor raskine ili ne produži, itd.
A pa nije prestonica samo CZV i FKP....Čuka možda i više igrača ima pod ugovorom, ali nije suština u tome. Moraš da imaš malo i provincijski senzibilitet, a ne samo prestoničku arogantnost na ovoj vrsti komunikacije. Nemoj odmah da deliš packe.

U suštini, vi ste nas, prilikom selidbe ovde, nabili u Geto...malo smo provirili, a ti nas opet vraćaš. Što ne bi drugačije...ljudski je da pružiš ruku, kao starosedeoc, a ne srednji prst....to je najlakše [emoji847]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• +1 1
2 hours ago, dragance said:

Omladinci nemaju profi ugovore.

Ooo da imaju i samo iz Niša mogu da ti nabrojim više od 5  napamet da ne guglam

2 hours ago, dragance said:

E moj druže beogradski....pa šta samo sa Vasiljkom radite sekire ga iz pozajmice u pozajmicu pa Čupić isto , tako će na red zajma da dodju i ovi mladi, neki već jesu Aleksandar Ilić  pa mali bek ne mog se setim imena 2003-će pa Bubanj  ... Isto radite i vi i Partizan

Partizan Boris Krstić braća Smiljković Gudžurić mali golman.... Napamet pišem ima toga jošššššš

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...