Captain_Darling Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 hours ago, MaErAkLoIJA said: Mislim da mozemo da ocekujemo protiv Gzire na krilima Jovanovica i Tomica. Možda Mića umesto Tomića... 1 Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 5 minutes ago, Captain_Darling said: Možda Mića umesto Tomića... Mića je malo zglajznuo s formom....nekako mi je bolji kad smeta protivniku, krilce si je krilce. Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Nego...strimovi će jurimo ? 1 Link to comment
Captain_Darling Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 hour ago, Constantin said: Mića je malo zglajznuo s formom....nekako mi je bolji kad smeta protivniku, krilce si je krilce. Krilca smo si sami isekli uz svesrdnu pomoc drzavnog brenda. Ostali samo bataci (mada i njega sutnusmo), grudi i trtica... Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Captain_Darling said: Krilca smo si sami isekli uz svesrdnu pomoc drzavnog brenda. Ostali samo bataci (mada i njega sutnusmo), grudi i trtica... SAmo nam je još Lalat falio.....ćuti kad mu ne prihvatiše ostavku. Link to comment
dragance Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 aj da vas ne zadrzavam previše kad sam mislio da ste postali manje iritantni i spremni za diskusiju. Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 7 minutes ago, dragance said: aj da vas ne zadrzavam previše kad sam mislio da ste postali manje iritantni i spremni za diskusiju. Pa ne moraš @dragance niko te nije bio po uši, ali ništa te nismo slagali. Ako i za nešto nismo u pravu, kaži, ništa strašno. Ne znam šta ne valja... Link to comment
dragance Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Omladinci nemaju profi ugovore. Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Omladinci nemaju profi ugovore. Eto vidiš, ja to nisam znao. Jel bilo teško ? Prostim guglanjem, verujem, naći ćeš dosta primera gde je to ipak uradjeno. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-potpisala-11-profesionalnih-ugovora/417546 Edited July 19, 2022 by Constantin Link to comment
dragance Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Da, ali to ne znaci da Zvezda ima “150 igrača pod ugovorom”, dok ostalih 150 ima groblje. Edit: potpisu se oni sa potencijalom, sa mnogim drugim se ugovor raskine ili ne produži, itd. Edited July 19, 2022 by dragance 1 Link to comment
zikaPantelej Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Transkript razgovora Ivice sa Aksentijem i Arsom, ko ima instagram može da pogleda, hotsport.rs je izgleda sa našima na Malti pa ima dosta snimaka https://www.instagram.com/stories/hotsport.rs/2885738578842623965/: Ivica: Jel si igrao ti protiv Gzire? Aksentije: Nisam, imao sam crveni karton Ivica: A ti Arso? Arsa: Nisam, ja sam otisao Ivica: Zapamti, svi koji odu od mene, oni se vrate Lepo neko napisao ovde, Ivica ih omađija nekako 1 Link to comment
W.F.C. Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Prenos def. nema. Idu novinari, ce bude neki izvestaj posle i tolko. Verovatno slicna ekipa ljudi u avijon kao prosli put. Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Da, ali to ne znaci da Zvezda ima “150 igrača pod ugovorom”, dok ostalih 150 ima groblje. Edit: potpisu se oni sa potencijalom, sa mnogim drugim se ugovor raskine ili ne produži, itd.A pa nije prestonica samo CZV i FKP....Čuka možda i više igrača ima pod ugovorom, ali nije suština u tome. Moraš da imaš malo i provincijski senzibilitet, a ne samo prestoničku arogantnost na ovoj vrsti komunikacije. Nemoj odmah da deliš packe.U suštini, vi ste nas, prilikom selidbe ovde, nabili u Geto...malo smo provirili, a ti nas opet vraćaš. Što ne bi drugačije...ljudski je da pružiš ruku, kao starosedeoc, a ne srednji prst....to je najlakše [emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment
Gradina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 hours ago, dragance said: Omladinci nemaju profi ugovore. Ooo da imaju i samo iz Niša mogu da ti nabrojim više od 5 napamet da ne guglam Link to comment
Gradina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 hours ago, dragance said: Da, ali to ne znaci da Zvezda ima “150 igrača pod ugovorom”, dok ostalih 150 ima groblje. Edit: potpisu se oni sa potencijalom, sa mnogim drugim se ugovor raskine ili ne produži, itd. E moj druže beogradski....pa šta samo sa Vasiljkom radite sekire ga iz pozajmice u pozajmicu pa Čupić isto , tako će na red zajma da dodju i ovi mladi, neki već jesu Aleksandar Ilić pa mali bek ne mog se setim imena 2003-će pa Bubanj ... Isto radite i vi i Partizan Partizan Boris Krstić braća Smiljković Gudžurić mali golman.... Napamet pišem ima toga jošššššš 1 Link to comment
Recommended Posts