El pibe Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ivica-toncev-stefane-bices-veliki-igrac-bolje-u-zvezdi-nego-u-malmeu/425566 Dobra je stvar sto je ostao u ligi i nasem fudbalu ali ovaj Toncev tako unistava klub ista prica je i sa ostalim nasim klubovima koje ovakvi surnisu. Ej nisi znao da moze sam 500K pa sto si izjavljivao da ce biti Milion sto je isto malo, pa jbt iz Letonske, Litvanske, Finske lige neke poluamaterske igrace ne mozes bez 2 miliona da kupis a ne iz Srbije koja je 11 liga u Evropi. Pa kod njega i Cumic i Randjelovic su otisli za 500K to mu je standardna cifra za ugradjivanje. Pa ovo je sramota da nema dalje, za ovo mora neko da odgovara samo za ovo i onaj koji je ovakve postavio na ovo mesto. Ali i za sve ono sto je radjeno, ali samo za ovaj slucaj sada bi bila ozbiljna kazna i postupak da se ispita ovakvo poslovanje. Ej makar da je dao Bakajoka ili nekog igraca pa da kazes mada je i to malo ali bez icega dati najboljeg igaca od 19 godina za 500K to je genocid nad klubom i navijacima i svima koji imaju zdrav razum. I koga da dovedes da sutra opravdas izlazak u LK. EJ makar dok igramo i predstavljamo zemlju necemo prodavati najbolje igrace, pa sve sto je rekao za ovih meseca dana nista nije ispunio, od stranca domacih pojacanja i da klub nece prodavati i da ce dovesti jos bolju zamenu ako neko ode... Pa gde je ta zemena, sada ce da izmisli nekog naseg igraca kao zamenu koja je bolja od Mitrovica. Volim Radnicki i Nis kao grad ali zbog ovoga Ivice T. mi se smucio i ogadio klub i zelim da sto vecu blamazu dozivi kako bi se digli navijaci i narod ako je moguce ikako koji placa ovog da se izivljava i da od njihovih para uzima i puni svoj dzep. Aj Mozarte kao jedini sajt gde moze da se iskaze misljenje pustite komentar kada znate da se i vas ovo tice 2 Link to comment
dragance Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ovo je travestija ako je otisao (tj dosao kod nas) za samo 500k. Osim ako neki % nisu ukljuceni od naredne prodaje. Tu moze da se sutate u dupe od srece, ako je tako. Decko je ogroman potencijal. 1 1 Link to comment
Gradina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Teško je ući u trag ali po nekim izvorima blizanci imaju preko 300 igrača pod profesionalnim ugovorima što kod sebe što po raznim pozajmicama. E i sad u takvoj megalomaniji kiksnu pa potom otkupe za dž svoju lošu procenu nekog kao što je Mitrović. Treba ograničiti broj igrača pod ugovorima pa ako ima npr 35 ne može 36- og da uzme dok nekoga ne oslobodi. A ne da daje po pozajmicama kao roba svog. Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Mislim da mozemo da ocekujemo protiv Gzire na krilima Jovanovica i Tomica. Link to comment
Gradina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Mislim da samo mi još po nešto mislimo a da uprava ništa ne misli. Biće turbulentno sada sa Sivićem. Ima mu napakuju suspenziju kao Miši Kosanoviću da bi mesto oslobodili Lalatoviću . Živi bili pa videli.Da ne mračim više . . . Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 17 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Mislim da mozemo da ocekujemo protiv Gzire na krilima Jovanovica i Tomica. Što nam na priliku i objašnjava ambicije Ivice Tončeva....mada ima još desetak dana da nešto učini s ovim parama.. Link to comment
dragance Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 hour ago, Gradina said: Teško je ući u trag ali po nekim izvorima blizanci imaju preko 300 igrača pod profesionalnim ugovorima što kod sebe što po raznim pozajmicama. E i sad u takvoj megalomaniji kiksnu pa potom otkupe za dž svoju lošu procenu nekog kao što je Mitrović. Treba ograničiti broj igrača pod ugovorima pa ako ima npr 35 ne može 36- og da uzme dok nekoga ne oslobodi. A ne da daje po pozajmicama kao roba svog. Ne znam ko tinje to rekao, ali te je dobrano slagao. Nije da ih nema previše (pričam o Zvezdi, a ne i o gnjecavim), ali tu se radi o oko 30 igrača pod ugovorom. Mladjarija se ne računa, a i ti ugovori nisu isti. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ko nas više krade, sudije il uprava ?Mora se odlučimoSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 20 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Ko nas više krade, sudije il uprava ? Mora se odlučimo Sent from my MI 6 using Tapatalk Udruženi zločinački poduhvat. 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Sad mi nije jasno, koga ste videli na Cairu??? Mustafu ili ..... ??? Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 2 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Sad mi nije jasno, koga ste videli na Cairu??? Mustafu ili ..... ??? Pričalo se, po portalima, Ibrahim...čak se pomnjao i Motika & Lučić (valjda tako beše prezime).... Edited July 19, 2022 by Constantin Link to comment
Gradina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 hour ago, dragance said: Ne znam ko tinje to rekao, ali te je dobrano slagao. Nije da ih nema previše (pričam o Zvezdi, a ne i o gnjecavim), ali tu se radi o oko 30 igrača pod ugovorom. Mladjarija se ne računa, a i ti ugovori nisu isti. 32 bez Mitrovica ima licenciranih plus u Grafičaru i drugim klubovima po pozajmicama. . . Link to comment
Constantin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 9 minutes ago, Gradina said: 32 bez Mitrovica ima licenciranih plus u Grafičaru i drugim klubovima po pozajmicama. . . A što @dragance da se ne računaju omladinci. Maznu nam omladince, daju profi ugovor i pošalju na zajam...u Brodarac...? Link to comment
Gradina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Constantin said: A što @dragance da se ne računaju omladinci. Maznu nam omladince, daju profi ugovor i pošalju na zajam...u Brodarac...? I udare zabranu da igrač igra protiv zvezde. Milione € troše neracionalno jer im se može. Zato treba limitirati broj igrača pod profesionalnim ugovorom. Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 32 minutes ago, Gradina said: I udare zabranu da igrač igra protiv zvezde. Milione € troše neracionalno jer im se može. Zato treba limitirati broj igrača pod profesionalnim ugovorom. Terzic pre par godina se zalio kako im treba veci fond igraca pa uporedjivao CZ i Dinamo Zagreb. Zalio se, samo sto ne zaplace. Svakako covek prepoznao gde je dobra investicija i gde su pare a ovi nasi imaju svoje igrace koji uopste nisu njihovi 😁 Link to comment
Recommended Posts