Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Constantin said:

Dolazi nam Mustafa na pozajmicu?

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Sto bi znacilo da je za Mitrovica sve zavrseno... :isuse:

Posted
31 minutes ago, Constantin said:

Dolazi nam Mustafa na pozajmicu?

Ja sam video Mustafa i još jedan (Lučić ili Motika) videćemo ko. Mada mislim da će pre Lučić , mnogo su para dali da nam ga tako daju za Mitrovića 

Posted
Ja sam video Mustafa i još jedan (Lučić ili Motika) videćemo ko. Mada mislim da će pre Lučić , mnogo su para dali da nam ga tako daju za Mitrovića 
Ako dodje Motika, naljutiće se ...@ZokiAsov [emoji23]

• Haha 3
Posted

Mitrović za Mustafu.. mislim da to i nije tako loše, ako već mora da ide... Mustafa odličan bio u Pazaru da ga ne ureknem, nek bude i kod nas...

Posted
1 minute ago, zikaPantelej said:

Mitrović za Mustafu.. mislim da to i nije tako loše, ako već mora da ide... Mustafa odličan bio u Pazaru da ga ne ureknem, nek bude i kod nas...

Jeste dobro ali gubimo najboljeg igraca i bonus igraca. Mustafa plus jedan od dvojice pomenutih i to da ne dodju na pozajmicu ali nesto me ne greje sunce

Posted
1 minute ago, MaErAkLoIJA said:

Jeste dobro ali gubimo najboljeg igraca i bonus igraca. Mustafa plus jedan od dvojice pomenutih i to da ne dodju na pozajmicu ali nesto me ne greje sunce

Slažem se.. pogotovu što ne verujem da će na račun kluba da legde i jedan dinar... Kao za Pavkova...

Najbolje bi bilo prodati ga van negde, gde bi mogao i on da igra.. ne znam koliko će minuta da dobije kod ovih...

Svakako ga je nemoguće zadržati još dugo..

Posted

Sto bi znacilo da cemo ga tesko videti u cetvrtak na terenu. Jedino ako dogovorimo da ostane kod nas do zime...

Ne znam sta da kazem, ne sumnjam da cemo mi losije da prodjemo.

Posted

Čumić izgleda u Partizanu...

Posted

Gledam Napredak-Voždovac, danas Kragujevac-Lučani, pa se setim kako smo igrali kd Bataka...:isuse:....gledam ovo Čečarića, sapetljivog, i setih se da ga je neko priželjkivai kod nas pre nego što ode u N.Pazar...ovo su burleske....izgleda da će ipak samo Mustafa kod nas + pare....

Inače, niko nije iskomentarisao ili nije zapazio, da kod izvodjenja drugog penala za Partizan, Lutovac bio metar unutar 16.

• +1 1
Posted

Nego ima li neka sansa da Tomic proradi?

Mnogo je tanak trenutno ...

Posted
4 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Nego ima li neka sansa da Tomic proradi?

Mnogo je tanak trenutno ...

"Naš" Tomke...ili naš Tomić...samo da budemo precizni.

Posted
1 minute ago, Constantin said:

"Naš" Tomke...ili naš Tomić...samo da budemo precizni.

Tomic be, desni spoljnji. Sto ulazi umesto Jovanovica iz N. Pazara sto dosao...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...