July 17, 20222 yr https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nije-kraj-u-humskoj-partizan-juri-nikolu-cumica/425454
July 17, 20222 yr 16 minutes ago, Constantin said: Dolazi nam Mustafa na pozajmicu? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Sto bi znacilo da je za Mitrovica sve zavrseno...
July 17, 20222 yr 31 minutes ago, Constantin said: Dolazi nam Mustafa na pozajmicu? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ja sam video Mustafa i još jedan (Lučić ili Motika) videćemo ko. Mada mislim da će pre Lučić , mnogo su para dali da nam ga tako daju za Mitrovića
July 17, 20222 yr Ja sam video Mustafa i još jedan (Lučić ili Motika) videćemo ko. Mada mislim da će pre Lučić , mnogo su para dali da nam ga tako daju za Mitrovića Ako dodje Motika, naljutiće se ...@ZokiAsov [emoji23]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
July 17, 20222 yr Mitrović za Mustafu.. mislim da to i nije tako loše, ako već mora da ide... Mustafa odličan bio u Pazaru da ga ne ureknem, nek bude i kod nas...
July 17, 20222 yr Author 1 minute ago, zikaPantelej said: Mitrović za Mustafu.. mislim da to i nije tako loše, ako već mora da ide... Mustafa odličan bio u Pazaru da ga ne ureknem, nek bude i kod nas... Jeste dobro ali gubimo najboljeg igraca i bonus igraca. Mustafa plus jedan od dvojice pomenutih i to da ne dodju na pozajmicu ali nesto me ne greje sunce
July 17, 20222 yr 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Jeste dobro ali gubimo najboljeg igraca i bonus igraca. Mustafa plus jedan od dvojice pomenutih i to da ne dodju na pozajmicu ali nesto me ne greje sunce Slažem se.. pogotovu što ne verujem da će na račun kluba da legde i jedan dinar... Kao za Pavkova... Najbolje bi bilo prodati ga van negde, gde bi mogao i on da igra.. ne znam koliko će minuta da dobije kod ovih... Svakako ga je nemoguće zadržati još dugo..
July 17, 20222 yr Author https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/tajna-mitroviceve-klauzule-500000-evra-garantuje-izlaz-ali-zvezda-spremna-da-ide-preko/425482
July 17, 20222 yr Sto bi znacilo da cemo ga tesko videti u cetvrtak na terenu. Jedino ako dogovorimo da ostane kod nas do zime... Ne znam sta da kazem, ne sumnjam da cemo mi losije da prodjemo.
July 17, 20222 yr 8 hours ago, Captain_Darling said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nije-kraj-u-humskoj-partizan-juri-nikolu-cumica/425454 Pa to ti kazem...
July 17, 20222 yr Gledam Napredak-Voždovac, danas Kragujevac-Lučani, pa se setim kako smo igrali kd Bataka.......gledam ovo Čečarića, sapetljivog, i setih se da ga je neko priželjkivai kod nas pre nego što ode u N.Pazar...ovo su burleske....izgleda da će ipak samo Mustafa kod nas + pare.... Inače, niko nije iskomentarisao ili nije zapazio, da kod izvodjenja drugog penala za Partizan, Lutovac bio metar unutar 16.
July 17, 20222 yr 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Nego ima li neka sansa da Tomic proradi? Mnogo je tanak trenutno ... "Naš" Tomke...ili naš Tomić...samo da budemo precizni.
July 17, 20222 yr Author 1 minute ago, Constantin said: "Naš" Tomke...ili naš Tomić...samo da budemo precizni. Tomic be, desni spoljnji. Sto ulazi umesto Jovanovica iz N. Pazara sto dosao...