Rumpelstiltskin Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ce se vrate precke i stative, dugacka sezona ............... 2 Link to comment
W.F.C. Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Gzircani ce plate za ova dva kola debelo Odlicni dresovi Link to comment
Captain_Darling Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Gledam Arenu, 15 puta vracaju drugi "penal". Objasnjavanje u stilu valjda vise verujete meni nego svojim ocima. Sudija nije nista mogo da vidi, stoji na pola terena a Pejovic mu pokriva pogled na celu situaciju. Cim je ovaj pao sudija se zaleteo da svira, neverovatno.. A objektivni strucnjak u Areni prica kako je sudija sve video sa 35 metra udaljenosti kroz Pejovica. Link to comment
Constantin Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Kad se vrati Yamkam sa Tolordavom...bedem. Petrov pretrčao skoro 12 km......Sale malo "štuca"... Link to comment
RealNIš Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 49 minutes ago, Constantin said: Link to comment
RealNIš Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Just now, RealNIš said: Ličimo na ozbiljnu ekipu! Odigrali su odlično. Mlađović mi je upitan za status posle ovih penala i igre uopšte! Link to comment
tsva Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Mladjovic ili je debil ili je maliciozan. Kako god, nadjite nekog drugog. Inace ste odlicni. Videlo se i na Marakani Link to comment
Constantin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 55 minutes ago, El pibe said: Dresovi Meni se svidjaju.... 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Fino vas je Sivic ukomponovao, svaka cast za prva 2 kola. Pogotovo prvi.penal je predebilan, covjek izlazi iz 16, ovaj ga gura, 2. penal nisam vidio dobro... Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Fino vas je Sivic ukomponovao, svaka cast za prva 2 kola. Pogotovo prvi.penal je predebilan, covjek izlazi iz 16, ovaj ga gura, 2. penal nisam vidio dobro...Neće marimo vaistinu. Mlađović pobednik. Sudac i ti jedini niste videli dobro panal Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
hrkljush boys_2 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Nisam majke mi, samo iz jednog ugla sam vidio, kad sam vidio da su dobili penal u 96. minuti nije mi se ni gledalo dalje niti analiziralo. Prvi je bio sto jes-jes i preglup je, sto jes-jes. Link to comment
Gradina Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Po meni lepša utakmica i od onomad kad smo sa njima igrali pod Lalatovićem i još lepši utisak što smo tada imali i jako jako kompaktniji sastav ( po imenima). Mitrović opet odličan Mlađović i Drobnjak najtanje karike. Kod prvog penala isteruje igrača iz 16 i ruši ga bez potrebe u istom kod drugog pa greši jer kasni pa ga juri .Drobnjak brani penal tako što se zaleće iz gola kao da će da poleti sa nosača aviona. Do sada nisam video takav način branjenja. Utisak Izgubili smo naivno 2 boda Ima nade da opet razdvojimo blizance 4 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 16, 2022 Author Share Posted July 16, 2022 Slazem se Drobnjak i Mladjovic mnogo tanji od ostalih. Drobnjak je opet imao dve vanserijske intervencije. Mladjovic odigra pola sata vrhunski i napravi kiks za spice. Link to comment
Constantin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Ako prodjemo Gziru, ko nam je sledeći?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
Recommended Posts